Magija

Blizanci i Lav-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Blizanci i Lav?

Dramatični Lav i komunikativni Blizanac su veoma skloni instantnoj međusobnoj privlačnosti. Ovdje se praktično radi o ljubavi na prvi pogled. Mješavina Vatre i Zraka razbuktava požude, Blizančev razigrani flert nailazi na brilijantni odziv Lava, koji je i inače srdačan i uzvratan. Oboje su seksualno prilično otvoreni, i vrijeme provedeno u zajedničkoj postelji bit će zabavno i zadovoljavajuće. Dok Lav voli srcem, Blizanac voli pameću i duhom. Kombinacija ova dva znaka donosi razigranu i visoko-duhovnu vezu. Puno je akcije i optimizma u ovom spoju. Lav posjeduje kreativni duh, a Blizanac uživa u mentalnoj stimulaciji. Svađe i neredi mogu iskrsnuti ako Lav blizanca flertove sa strane shvati isuviše ozbiljno i ako Blizanac osjeti da Lav teži da preuzme totalnu kontrolu nad vezom. Ipak, površinski gledano – između ovo dvoje postoji jaka međusobna atrakcija.

Oboje prirodno privlači glamur, laskanje i svijet dobrih drugarstava i oboje će se zajedničkim snagama zalagati za dostizanje tih ciljeva. Ali, kada se vrate kući sa zabave, lakomisleni i strastveni Lav će se sigurnosno sukobiti sa nerazumnim i neumjerenim Blizancem. Naravno da će se Blizanac pobuniti da Lav voli isuviše materijalisticnim, posesivno i zapovjednički. Blizanac je pravi socijalni leptir i voli cirkulira, ali pritom se mora pobrinuti da ponosnom i posesivnom Lavu ne servira razlog za ljubomoru.

Blizančevo flert-ponašanje može raniti Lavovu sujetu a to već može biti opasno! Lav je podanik svijetlog sunca a Blizanac mudrog Merkura. Sunce, centar našeg solarnog sustava, je gospodar srca, pa je i Lav, njegov podanik, lojalan i stvaran, i voli biti u centru pažnje. U ljubavnim umjetnostima, Lav je žestok i voljan, iako ne baš puno kreativan. Vest Blizanac može pokušati doda malo boje i raznovrsnosti jednostavnim sugestijama, bez da osteti Lavov ponos. U ovoj kombinaciji postoji dobar razlog za optimizam, unatoč gore spomenutim problemima, ali pod uvjetom da Lav shvati da Blizanac neće uvijek biti u blizini da mu pruži pažnju koja mu je potrebna, a Blizanac mora razumjeti Lavovu potrebu da vlada. Sve u svemu ovo može biti dobra kombinacija Vatre i Zraka.

Blizancu je potreban jak i stabilan partner, a Lav mora biti otvoren prema većem potencijalu. Iako Lav lako postaje posesivan, u stanju je da se složi sa širokim Blizančevim interesima i nema ništa protiv Blizančevih novih ideja za ljubavnu umjetnost, zabave i putovanja. U društvu oboje pokušavaju nadblistaju jedan drugog, ali u tome imaju i puno zabave. Zajedno mogu biti dobar tim, s dobrim potencijalom za dugotrajnu vezu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK