Blizanci i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Blizanci i Ribe u horoskopu? Susret ova dva znaka moze biti uzajamno suosjećajan, jer oba znaka posjeduju dualnu prirodu.

Ribe plivaju u okruženju svojih snova i fantazija, dok blizancima živahna dosjetljivost i razboritost oivičava svako novo zajedničko iskustvo. Oboje imaju otvorene i široke poglede na svijet, sposobni su prilagodbi i s vremena na vrijeme su nesigurni i nestabilni. Lozinka ovog spoja je “fleksibilnost”.

Ribe su sanjari upravljani dejstvom Jupitera (planeta snova i otvorenih horizonata). Element ovog znaka je Voda. Osobe rođene u znaku ribe su jako osjetljive i sklone da sve oko sebe gledaju kroz ta svoja unutarnja osjećanja, koja naglašavaju duboke i spiritualne strane planetarne snage – i sve se to dobro uklapa sa Blizančevim intelektom pod dejstvom Merkura i sa njegovim komunikativnim sposobnostima.

Da bi živio s partnerom u znaku Ribe, Blizanac mora biti spreman da se oprosti od svih svojih vanjskih aktivnosti i svo svoje vrijeme i misli posveti svom partneru. Senzitivna i nepovjerljiva priroda Ribe konfliktiraće sa slobodoljubivi prirodom Blizanca. Blizanci žive u svijetu ideja, a Ribe u svijetu emocija, uvjet zajedničkog uspjeha je međusobni respekt i respekt partnerovih osobina. Blizanac teži da bude varljiv, nepouzdan i prepreden, dok Riba zbog svojih sanjarenja često ne uspijeva izaći na kraj s realnošću. Riba zahtjeva regularne dokaze ljubavi i Blizanac mora svoje flertove sa strane strogo držati pod kontrolom, da ne bi izazvao još veću nesigurnost svog vodenog partnera.

Sve u svemu, Blizanac mora biti spreman iz korijena promijeniti sve svoje životne navike, ako želi sretan zajednički život s posesivnom i privrženom Ribom. Oboje pripadaju mutirajući znakovima, što znači da u zajedničku vezu ulaze kao ravnopravni partneri, gdje ni jedan od njih ne namjerava kontrolira ili dominira drugog. Oboje podržavaju moto “živi svoj i pusti druge da žive svoj život”, mada ipak dolazi do konflikta.

Blizanac je uvijek u žurbi i vrlo aktivan, u potražnji za mentalnom stimulacijom, dok je Riba s druge strane intuitivna i prepuštena snovima, senzitivna i emocionalno povodljiva. Ova veza funkcionira preko intuitivnih i emocionalnih kanala. Rijetko će im biti dosadno jer se uvijek nešto događa, pa ova kombinacija može biti vrlo fleksibilna i progresivna zajednica. Mutirajući (promjenjivi) znaci Zodijaka (Strijelac, Djevica, Ribe & amp; Blizanci) vole izlaske, javne zabave i flert, ali generalno instinktivno traže nekog jačeg partnera za oslonac u kriznim situacijama emotivne prirode. Ako ovaj spoj dobro krene – dobro je, ako ne, prijeti frustracija i nezadovoljstvo, kao i prekid efektivne komunikacije. Oboje posjeduju neogranočenu maštu, pa se rijetko događa da se jedno počinje dosađivati ​​dok drugo istražuje nove teritorije. U ime zajedničkog uspjeha, moraju naći zajedničke vanjske interese, kao primjerice putovanja ili socijalni rad, što će im oplemeniti vezu i omogućiti joj dulji vijek trajanja.

Ako su poslovni partneri, skloni su funkcionirati kao pravi tim, mada ako Blizancu dosadi poslovni projekt zbog nedostatka intelektualne stimulacije, Riba teži slijediti njegov primjer i posao brzo pada u vodu. Ovo baš i nije najkompatibilniji kombinacija Zodijaka, ali je vrijedna pokušaja. Moto: Uživaj dok traje!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €