Blizanci i Vaga-Slaganje znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Blizanci i Vaga?

Smatra se da ova kombinacija poseduje dobar astrološki utjecaj za dug i sretan zajednički život. Vaga pod utjecajem Venere i Blizanac pod utjecajem Merkura čine veoma dobru planetarnu konfiguraciju. Oboje podržavaju slične promjene interesa. U slučaju ove kombinacije, Vaga obično preuzima ulogu suca a Blizanac ulogu odgovorne porote bračne sudnice.

Intelektualni i artistički interesi su kompatibilni. Obje strane blizanca prirode naići će razumijevanje kod Vage. Vaga traga za zajednicom sa žudnjom i fascinacijom, ona živi za ljubav – i stil! Blizanac je druželjubiv, duhovit, komunikativan i voli raznovrsnost i promjene. Njegov optimizam i znanje o svemu po malo, pravi ga zanimljivim i rado viđenim. Vaga dobro razumije tu odliku i čak zna da doda poneke veoma kreativne ideje u zajednički miks, spakovane u stilski omotač. Vaga je naklonjena ljepoti, harmoniji i balansu, ali i nema zaziranja od trošenja novca. Oboje su ljubazni i srdačni, vole zabavu, fond društvenog života i putovanja.

Mentalna komunikacija je na visokoj razini, jer su oboje stimulirani intelektualnim izlaganjima, kao i socijalnom interakcijom. Blizanac bi trebao kontrolirati svoj oštar jezik, jer nepromišljeni komentari bi mogli ozljede Vagina osjećaje. Vaga je dobar diplomata i posjeduje sposobnost da brzo umiri nategnutu situaciju. Oboje posjeduju sposobnost opraštanja i zaboravljanja loših stvari. Oboje posjeduju jaku mentalnu energiju, i ako surađuju jedno s drugim mogu doći do fascinantnih ideja i općih uspjeha. Blizanac više voli da stoji u pozadini i promatra, nego da se nađe u samom središtu pozornosti. Vaga želi intelektualnu slobodu i sposobna je da svaki argument sagleda iz nekoliko različitih kutova i uoči blizanca razloge za donošenje nekih odluka. Kada Blizanac oklijeva i koleba se, Vaga mu može pomoći oko stabilizacije odluka, mada isto tako mora biti oprezna – dozvoliti Blizancu intelektualni prostor i ne zahtijevati od njega previše. Ovo je vrlo stimulativna kombinacija – oni međusobno laskaju jedno drugom i izmamljuju na vidjelo njihove najbolje značajke. Blizanac neće imati nikakvih problema da komunicira sa Vagom, koja će uvijek biti spremna razmjeni informacija i ideja. Vaga će brzo imati nove ideje i nove povode za putovanja na još neviđena mjesta – ali će isto tako biti u stanju promijeniti interese i iznenada promijeni tečaj svog kretanja.

Blizanca fleksibilnost mu dopušta da se prilagodi tim vaginom iznenadnim promjenama. Vaga je veći romantičar od Blizanca, ali seksualna harmonija je zanosna, jer ni jedno ni drugo nikada nisu neopravdano ljubomorni ili zahtjevni. Tolerantna Vaga voli ugađa partneru i vidi ljubavni akt kao vrstu umjetnosti u kojoj se naravno oboje ističu. Njihov jedini problem je taj što oboje vole da se rasipaju s novcem, pa poslovni odnosi između ova dva znaka nisu baš preporučljivi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK