Blizanci / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Između adolescenta (Blizanac) i jednog starca (Jarac) ima malo zajedničkog. Ali, podznak Jarca stabilizira Blizanca u Vama, daje mu više mudrosti i dubine – ovaj Ascendant stavlja ozbiljnu masku na Blizančev “lako ćemo način”. U ovoj kombinaciji praktični razum Blizanaca nudi intelektualne sposobnosti, elastičnost i promjenjivost ličnosti, kao i prilagodljiv karakter i snalažljivost, dok Jarac daje izuzetnu sposobnost za dugotrajan rad, ustrajnost, dubinu interesovanja i sposobnost koncentracije.

Ove dvije inteligencije su komplementarne i mogu se staviti u službu Vaše ambicije. Ali, treba im vremena da sklope mir, jer jedan voli igrati dok drugi igru ​​prezire; jedan voli vara dok drugi poštuje samo ono što je vrijedno poštovanja. Evo, dakle znakova koji s jedne strane gubi svoju tipičnu lakoću a s druge strane neodlučnost, tromost i inertnost, da bi postao društveniji i spontaniji.

Ovakve osobe se nikada ne gube u iracionalnim maštanjima, već se isključivo rukovode iskustvom i provjerenim činjenicama. U širem smislu, prevladava strana Blizanaca, koja daje ovim osobama veliku poduzetnost, budući da imaju jaku potrebu da se potvrđuju pred drugima …

– U Vama uporedo žive dvije ličnosti – egzibicionista i povučen čovjek. To je čest uzrok burama, borbi između razuma i nagona. Kada se jedna usredotoči druga se raspline, kada se jedna prilagodi druga tjera po svome; jedna voli društvo mladih, a druga vrijeme provodi u razgovorima sa starijima.

Ovaj stalni sukob mladosti i zrelosti, nemira i stabilnosti, nestalnosti i discipline, ima za posljedicu česta unutarnja cijepanja koja škode duševnom miru, ali s druge strane može potiče duhovni razvoj. Uostalom, možda je i bolje da se u čovjeku događaju unutarnje borbe, da se razrješavaju suprotnosti, da se duh kali kroz probleme, nego da se, ne postavljajući sebi nikakva pitanja, uplovi u mirne ali zgusnute vode mentalne paralize.

Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Sposobni ste da preko svojih leđa pretura razne brige i probleme, a da se nikome posebno ne žalite. Orijentirani ste na uspjeh, autoritet, savjesnost i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora; vrijedan ste radnik i vrlo ambiciozni. U djetinjstvu Vam vjerojatno nije bilo lako; čini se da nikada niste dovoljno mladi, nikada niste onaj vetropirast tinejdžer. Međutim, isto tako lijepo starite, tako da ćete kasnije djelovati mlađe nego što stvarno jest.

Ukoliko Vam pođe za rukom da uspostavite duhovni sklad, stoji Vam na raspolaganju veliki asortiman korisnih osobina za plodno uključenje u sve životne djelatnosti; duhovna elastičnost, razboritost, brza koncentracija, djelotvornost i diplomacija, jesu osobine koje će Vam omogućiti da više ne lutati od jednog do drugog plana, već da ambicije podredite samo jednom cilju. Uostalom, koji god put odabrati, ostaćete lucidni i nećete sebe shvatiti previše ozbiljno …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD