Blizanci / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Može se reći da je kombinacija ova dva znaka prilično povoljna, jer usmjerava osobnost ka pozitivnom odnosu prema životu i ljudima. Bistra i živa inteligencija, jaka volja i visoka svijest o samom sebi odlike su ovog tipa. S Lavom u podznaku, Blizanci dobivaju širokogrud, dostojanstveniji stav. Riječ je dakle o značajnoj ličnosti, kojoj život može ponuditi mnogo toga, ukoliko uspije svoje sposobnosti usmjeri ka suštini stvari, bez lutanja i gubljenja u nepotrebnim detaljima …

Zar je važno što se zapravo radi ako se to čini veličanstveno? Ali ovo tanano, pametno i prilagodljivo biće umije da nađe dovoljno razloga da veličanstvenost vidi iu nekoj niskosti. Jer, njegovo osobno mišljenje, njegovo poimanje vrijednosti, ima prevagu nad mišljenjem drugih. Umjesto da bude samokritična, ovakva osoba će radije vješto promijeniti mišljenje, uvjeravajući sebe da je u pravu i tako naći izlaz iz neke neugodne situacije. Ponekad može pokazati pretjerano velikodušnom prema svojim srodnicima, pod uvjetom da je na bilo koji način zainteresiraju.

Obično je svjesna svoje utjecajne moći. Sklona nezadovoljstvu i promjenama, rijetko se zadovoljava sitnim novotarijama i trudi se da u svojim planovima ide do kraja. Veliki je optimist i dešava joj se da propusti neku sjajnu priliku zbog nečeg sasvim neizvjesnog jer joj se čini da je to upravo ono što traži. Ali, što to ona u stvari traži? To najčešće ne zna ni sama. Jedino što možemo utvrditi to je da je sasvim sigurna da je na dobrom putu, znajući da u svakoj situaciji može koristiti savršenu gipkost svoje osobnosti …

– Posjedujete mnoge talente. Ali kao i mnoga druga bića koja imaju talente, tako i za Vas ništa neće biti teže od toga da se odlučite, odabrati, da se orijentirate. Za Vas je nemoguće da ne budete “u svakoj čorbi mirođija”, i to na duže vrijeme. Romantični ste i idealista, pa ipak, ako niste savladali lekciju iz velikodušnosti, ponekad možete biti egoistični, tvrdoglavi i nedisciplinirani. Po prirodi egocentrični i ponosni, umijete da se plasirate, društveni ste, esteta, jednom riječju kreativac.

Raspršuje se, ali stvorit dosta prijatelja koji su Vam potrebni da biste živjeli. Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju biti uzvišeni. Vaše prisustvo se osjeća u svakoj situaciji, u svemu što radite ste dramatični i volite se projicirati na publiku. Rođeni ste organizator i lojalni prema onima do kojih Vam je stalo. Imate stav, magnetizam, zahtijevate mnogo od drugih, ali i od sebe.

Normalno, u životu Vam neće baš sve ići glatko; neke se teškoće ne mogu izbjeći. Povedite računa o svojoj gordosti koja će Vas nagovarati da ubedite sebe da ste nepobjedivi. Slobodni ste i emancipovani, zapaženi zbog svoje naročite ličnosti, intelektualnosti, naprednih ideja, šarma … Sve te osobine, čine Vas osobom koja je stvorena za društveni život, karijeru … Ali cijena koju za to morate platiti ponekad je previsoka: tiče se Vašeg privatnog života, doma, obitelji …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD