Magija

Blizanci – ljubavni profil (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Prvi susret sa osobom rodjenom u znaku Blizanaca ukazuje da je riječ o vrlo neobičnim, interesantnim, veoma duhovitim i šarmanta osobama. Dakle, epiteti koji idu uz njihovu pojavu, stas ili glas su: Blizanci posjeduju zabavljački znak, izražajnu elokvenciju, kao i to da su vrlo vješti prilikom upotrebe razlicčitih intelektualnih, mentalnih ili govornih strategija.

Vazno je razumjeti da je dubina njihovog bica ispunjena zeljom za promjenom i istraživanjem i narocito, da je radoznalost – njihov glavni pokretac. Naravno, “radoznalost” treba tumaciti kao njihovu zelju za neprekidnim otkrivanjem novog iskustva ili za saznanjem i upoznavanjem svijeta oko sebe. Uostalom, ne treba zaboraviti da njihovim sazveždja upravlja Merkur te, da bi ste privukli njihovu paznju i podstakli njihove emocije potreban je odredjeni stimulans u vidu vizuenog poticaja, a najbolji efekat se postize uvijek kada zaintrigirate njihovu intelektualnu paznju. Ziveti sa osobom u znaku Blizanaca znaci, zaboraviti na one klasicne obrasce ponasanja i narocito, ne treba insistirati na nekim strogim, rigidnim ili krutim principima. Ukoliko kod Blizanaca postoji interesovanje za odredjenu osobu suprotnog spola, sigurno je rec o nekim “detaljima” koje samo oni primecuju kod nje; kao io atraktivnom izgledu te osobe ili o njenom pomalo “neobič” ponasanju; ali io nekom novom iskustvu koje Blizanac zeli da “okusi”.

Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje. Covek pita svog prijatelja (Blizanca) za razlog njegovog nedavnog ljubavnog brodoloma, a Blizanac mu odgovora: “Znas ta veza je postala suvise monotona, jednolicna i opterećujuće. A onda, iznenada sam upoznao jednu novu i vrlo intreresantnu osobu “. Njegov prijatelj komentarise da je tako bilo iu nekim prethodnim slučajevima. Na to Blizanac odgovora: “Da, to me izgleda cesto prati u zivotu” ?!

Obavezno treba imati na umu: osobu u znaku Blizanaca prvenstveno pokrece onaj vizuelni momenat i kognicija, a da emocije dolaze, tek u nekoj narednoj fazi. Uostalom, Blizanci svoje emocije drze pod strogom kontrolom, jer obicno ne uspijevaju pravilno doziraju odredjenu kolicinu emocija koju poklanjaju svom ljubavnom partneru ili osobi koja im se dopada. Ne treba zaboraviti: da izmedju osobe u znaku Blizanaca i njenog partnera postoji odredjena emotivna distanca, stit ili ograda, koju oni koristite iz samo njima znanih razloga. Uvazavajuci sve ovo potpuno je razumljiv njihov – emotivni profil, tj. njih ljubavni potresi, prekidi ili rastanci narocito ne pogadjaju, jer oni se ne uklapaju u tip “emotivnog pacenika”. Naime, od Blizanaca nikako ne treba ocekivati: ljubavnu dramu, srceparajuce scene, tugu, patnju ili suze zalosnice. Dakle, svi oni koji poznaju psiholoski profil Blizanaca racunaju sa tim da su njihovi osnovni aduti inteligencija, verbalne sposobnosti ili spekulacija, kao i fantasticna snalazljivost u razlicitim okolnostima. Ne treba zaboraviti da tipican Blizanac uvijek u svojoj glavi ima razlicite afinitete i interesovanja kada je u pitanju ljubavna tema, odnosno u njihovim mislima gravitiraju razlicite osobe, au njegovim dzepovima se nalaze neki “tajni spiskovi”, iu njihovom imeniku postoje neke “tajne sifre” . U svakom slucaju oni uvijek imaju dobru alternativu, bez obzira da li je riječ o ljubavnoj uvertiri ili o ljubavnom rastanku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK