Blizanci-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Dragi Blizanci, imati Saturna u polju ozbiljnih partnerstava i braka samo po sebi već nije lako, au prvim danima ožujka pridužiće mu se i Mars. Na težinu koja je već postojala u prethodnom periodu u vašim odnosima, sada će se dodatni i jedna pomalo agresivna, napadačka energija. Nisu ovo dani koje je lako pregurati, pogotovo što će i vaše raspoloženje i želja da održite svoje odnose biti jako promjenjiva. Na žalost, teško je dati predikciju kako će vaše veze, bilo da su one duže ili tek započete, kao i brakovi, proći tijekom ožujka. Velikim dijelom to ovisi io vašeg i partnerovog ponašanja i tolerancije, ali i od predispozicija u vašim natalnim kartama. Ono što je jedinstveno za sve pripadnike ovog znaka biće neka vrsta borbe u partnerskim odnosima. Tek treća dekada ožujka donijet će pojačanu želju za aktivnostima, oboje ćete se malo promrdati i biti spremniji prionete na neke zajedničke aktivnosti, a samim tim i sklonite crne oblake koji se nadvijaju nad vašim ljubavima. Slobodni će se sve do polovice ožujka “mrljaviti” u nekim pokušajima, započinjati, odustajati, malo se zanositi, malo više padati. Moguće je da ćete čak biti u potpunosti nezainteresirani pokretati bilo što, zavući ćete se u kuću i brinuti neke svoje brige. Probudit se u drugoj polovici mjeseca i jurnuti svom snagom da nadoknadite propušteno vrijeme. Poznanstva preko prijatelja, izlazaka, društvenih mreža i jedan aktivniji period za vas.

posao

Pošto ste već navikli da u poslovnom segmentu u posljednje vrijeme sve nekako klacka i da ste vječito u nekim napetostima i tenzijama s poslovnim suradnicima, vjerujem da vas ni neće iznenaditi ovakav nastavak situacije iu ožujku. Prva polovica mjeseca je komplicirana, a vjerujte mi da je ovaj izraz izuzetno blag. Odnosi s kolegama više nego loši, atmosfera na radnom mjestu užurbana i pred pucanjem, a vas u najnezgodnijem mogućem trenutku izdaju tehnički uređaji – kvare se kompjuteri, pucaju računalni sustavi, a podaci koji su vam potrebni odlaze u nepovrat. Divno … Na sve ovo, pomračenje sunca se događa u polju karijere, pa će neki pripadnici ovog znaka “zglajznuti” što se položaja tiče. Također, odnos s nadređenima je loš, pa je neke stvari bolje prešutjeti. I pored ovog lošeg okvira za poslovna dešavanja, vi itekako uspijevate se borite s novonastalim situacijama. Dobro je što nećete dozvoliti da vas bilo što zaustavi ili uspori, rješenja ćete otkrivati ​​u hodu i prilagođavati se svim okolnostima.

Zdravlje

Prva dekada mjeseca je najkompliciranija u zdravstvenom smislu, a najviše će se, naravno, odraziti na stariju populaciju. Krvne žile i cirkulacija su problem, kao i pritisak, a mogući su i jači padovi imuniteta i prehlade, virusne i bakterijske infekcije. Ostatak mjeseca nije loš, osim povremene nervoze.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €