Blizanci-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Kroz siječanj ste prošli tako kako ste prošli I prosto razmišljate – ima li te neke prave ljubavi za vas ili ćete I dalje nalećete na pogrešne? Situacija stoji ovako – prva dekada mjeseca baš I nije bajna za neke nove početke, bar ne one koji bilo čemu vrijede. Ovo vrijeme prije iskoristite za ostvarivanje komunikacije s nekim tko vam je simpatičan, ali ne povlačite konkretnije poteze. Ostatak mjeseca je već mnogo ugodniji za emotivna dešavanja, pa se opustite I bacite na osvajanje. Ako su vaš aspiracije usmjerene ka nekome s kime radite, ovo bi možda bilo bolje preskočiti. Moguće je da ova osoba baš I nije za vas, a može postaviti I određenu distancu, pa ćete se “lomiti” oko nje bez pravih rezultata. Također, još jedan savjet za vas – možda u ovom periodu ne bi trebalo slušati prijatelje koji pokušavaju savjetovati u vezi vašeg ljubavnog života, jer mogu nehotice pokvariti ono što ste započeli. Vjerujte prvenstveno sebi, svojoj intuiciji koja vas vuče ka nekome. Neke lijepe I lepršave ljubavne priče sada mogu otpočeti. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, još uvijek ćete u prvim danima veljače osjećati posljedice nekih malo lošijih dešavanja iz prethodnog razdoblja. Već poslije toga vi I voljena osoba uplovljavaju u mirnije vode, gdje će se sve odvijati baš onako kako treba. Doduše, možda nećete baš uvijek imati vremena jedno za drugo, ali funkcionirate stabilno. Zajednički izlasci I druženja s prijateljima mogu dodatno pomoći da se više povezati I osjećate bolje. Pojedini Blizanci mogu smatrati da je vrijeme I za neke ozbiljnije korake u vezi.

posao

Još samo malo zastoja, još samo malo situacija u kojima se teško snalazite, još samo malo pritisaka I ljudi s kojima je teško pronaći zajednički jezik … .i onda je vrijeme za promjenu, za napredovanje. Prva dekada veljače će vam vjerojatno pojesti I ono malo živaca što vam je ostalo, jer će se dani vući u nedogled a ništa se neće događati poticajno po vas. Samo nagovještaji, samo obećanja, samo odugovlačenja. Od tog momenta pa na dalje imate otvoren put pred sobom, jer je trenutak za akciju došao. Suradnje sa strancima će se u velikoj mjeri aktivirati, obnoviti, a vi ćete dobiti jednu veliku odskočnu dasku za svoju promociju I napredovanje. Timski rad će postati iznimno važan, ali na taj način da ćete vi biti osoba koja kreativnošću I idejama daje poticaj drugima. Vaše dobro raspoloženje, živost se vraća u potpunosti. Doduše, da se razumijemo, ljudski ćete se vi naraditi kroz cijeli ovaj period, a I odnosi sa kolegama će ponekad biti na rubu pucanja. Novčana situacija će biti promjenjiva, I to je nešto na što ne možete utjecati.

Zdravlje

Prva I posljednja dekada mjeseca su dosta dobre u zdravstvenom smislu. Sredina mjeseca je pomalo napeta I tada bi trebalo više pažnje obratiti I na svoj imunitet, ali I na sve što je vezano za reproduktivne organe, trovanja, infekcije. Također, moguće su I ozljede, padovi, posjekotine.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €