BRAČNI SAVJETNIK: Evo kakvu suprugu želi vaš dečko – sudeći po njegovom horoskopskom znaku!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Da li vi imate ono što njemu treba? Baš ova osobina ili postupak “natjerat ga” da vas oženi.

OVAN

Muškarac rođen u znaku Ovna žudi za avanturom i za nekim tko može uskladiti s njihovim ubrzanim načinom života. Njemu je potrebna jaka, neovisna žena koja je uvijek raspoložena za eksperimente i avanture.

BIK

Bikovi padaju na žene koje su vrlo ženstvene, slatke i pomalo tradicionalne. To ne znači da pored sebe žele domaćicu, već ženu koja će se brinuti o tome da njegov stan bude pravi dom i da čini da se on osjeti voljeno.

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka padaju na inteligentne žene koje umeju da vode konverzaciju i nemaju problem s tim da iskažu svoje mišljenje. Njemu je potrebna supruga koja će predstavljati vječiti izazov i nikada mu neće dosaditi.

RAK

Iako postoje parovi u kojima je bar jedan (ako ne i oboje) partner rođen u znaku Raka a da nemaju djece, Raku je vrlo bitno da njegova supruga ima jak materinski instinkt. Sve i da nema djece u braku, muškarcu Raku potrebna je žena pored koje će se osjećati voljeno i sigurno.

LAV

Lavovi su veliki, hrabri i vrlo često su u centru pažnje. Potrebna mu je žena koja će uvijek biti uz njega, ali neće postati nevidljiva. Ona mora biti svjesna sebe, kao i toga da njezin Lav voli flertovati i šarmira druge žene. Međutim, ne smije biti ljubomorna već da razumije da je to dio njegove ličnosti.

DJEVICA

Muškarci rođeni u znaku Djevice ne podnose bilo što nestvarno i umjetno. Zato i kad poželi da se oženi, on želi da oženi pravu ženu. Ona mora biti direktna, neovisna i puna povjerenja, a da pri tom nikako ne bude neljubazna i neučtiva.

VAGA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka traže harmoniju i balans pa tijekom odabira partnera vodi računa da kraj sebe ima žene koje nisu agresivne i sklone sukobima. Vagama je potreban netko tko je miran i ko ume da se nosi sa svakom situacijom. Supruga Vage mora biti strpljiva, jer su Vage teško neodlučne.

ŠKORPION

Strastvene i seksualne Škorpioni moraju uz sebe imati partnericu koja ume održati ritam, a da ga pri tom ne “guši” svojom željom. Ako niste previše samosvjesni kada je seks u pitanju, muškarac Škorpion će vas željeti u svom životu zauvijek.

STRIJELAC

Strelčevi ne mogu podnijeti monotoniju, potrebna im je stimulacija – nova mjesta, novi ljudi, konstantna promjena. Ako mu dokažete da se lako adaptirate na promjene i da možete podnijeti konstantan pokret, Strijelac neće ni pomisliti na to da vas udalji od seebe.

JARAC

Muškarcu rođenom u znaku Jarca posao je najbitniji. Zato kraj sebe da želi osobu kojoj je karijera veoma važna. Ukoliko vam je posao visoko na listi prioriteta, nezavisni ste, kompetentni i lako rješavate probleme, vi ste savršeni za Jarca.

VODENJAK

Pripadnici ovog znaka ne vole ništa tradicionalno, pa ni takve partnerice. Želi kraj sebe nekoga tko je jedinstven iu oblačenju iu ponašanju, pa iu razmišljanju. Što ste manje konvencionalni, to ste sve interesantniji muškarcu Vodenjaku. Ako imate jedinstven pogled na svijet, on će provesti život uz vas i biće dovijeka fasciniran vašom osobnošću.

RIBE

Muškarci rođeni u znaku Ribe su ekstremno ljubazni i dragi, pa im zato treba takav partner. Gravitiraju ka ženama koje su nježne i sklone volonterskom radu i radu sa životinjama. Ribe su kreativci i često mogu izgubiti u vlastitim snovima, pa im je potrebna žena koja može to razumije i koja će ga nježno “vratiti na zemlju”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €