Magija

Car okrenut -Tarot karta za 20 svibnja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Car okrenut može nam kaže da mi dajemo srcu više povjerenja nego što nam govori naš um i logika. Generalno, to nije loša stvar; ali idealno bi bilo da balansiramo oboje. Iskoristi svoj um i svoje srce, ova obrnuta karta nam govori. Možda ćete sada biti lako ometeni i teško ćete održati koncentraciju i fokus. Ipak, prikaz obrnutog cara ukazuje da su koncentracija i fokus sada vitalni.

Opće
Kada se pojavi ova karta okrenuta, stariji čovjek, koji će vjerojatno biti tamnokosi, možda vas sada tretira na pogrešan način. Pokušajte pogledate izvan njegovog eksterijera i razmislite što je to što vam on može ponuditi, a koji može biti od koristi. Nemojte se previše uzrujavati ako on pokušava reći što treba učiniti; uzmite dijelove njegovog savjeta koji su korisni i ignorirajte ostalo.

posao
Obrnuti Car može označavati da trenutno niste baš raspoloženi za strukturirani, formalni posao. Međutim, očito, možda nemate izbora. Učinite najbolje što možete pokazati strukturu i redoslijed koji vaš posao zahtijeva od vas, ali osigurajte sebi male mini-pauze se odmoriti, ako je potrebno.

ljubav
Organizacija ili njezin nedostatak može postati problem kada se obrnuti car pokaže u čitanju. Ako sebe smatrate urednom, metodičnom osobom, možda ste se zagledali u nekoga tko nije (ili bi se to moglo dogoditi). Napravite kompromis, inače veza neće uspjeti.

financije
Ako se borite s financijama i a cara je okrenut, možda ćete morati tražiti pomoć izvana. Potražite nekoga tko je dobar u logici, redoslijedu koji je metodičan u smislu postavljanja proračuna, bavljenja porezima i novčanim tokovima, i tako dalje. Ne možete si priuštiti pristup “ofrlje” kada se ova karta pojavi u ovom kontekstu.

Zdravlje
Ponovo ova karta u obrnutom smislu ukazuje na potrebu da se dobiju savjeti izvana i biti logično, metodično i uredno o tome kako upravljati svojim tijelom i svojim zdravljem. Povećanje samodisciplina može biti od pomoći. Ako se borite sa zdravstvenim problemom, možete doći do novih saznanja ako uzmete vremena zapisati svoje simptome, pratite ih, a zatim vidjeti da li se išta u vašem životu poklapa s vašim osjećajem.

duhovnost
Kada se car pojavljuje obrnut, to može biti signal da je u blizini duhovni savjetnik koji će biti koristan (vjerojatno će biti muški i stariji od vas). Čovjek mora biti oprezan kada prihvaća duhovni savjet od “gurua”. Nijedno ljudsko biće nije savršeno, i važno je slušati vlastite misli i intuiciju bez obzira na to što drugi kažu o guruu ili učitelju koji dolazi u vaš život. Učite od ovog učitelja, ali ne odbacujte se u tom procesu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK