Car okrenut -Tarot karta za 20 svibnja

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Car okrenut može nam kaže da mi dajemo srcu više povjerenja nego što nam govori naš um i logika. Generalno, to nije loša stvar; ali idealno bi bilo da balansiramo oboje. Iskoristi svoj um i svoje srce, ova obrnuta karta nam govori. Možda ćete sada biti lako ometeni i teško ćete održati koncentraciju i fokus. Ipak, prikaz obrnutog cara ukazuje da su koncentracija i fokus sada vitalni.

Opće
Kada se pojavi ova karta okrenuta, stariji čovjek, koji će vjerojatno biti tamnokosi, možda vas sada tretira na pogrešan način. Pokušajte pogledate izvan njegovog eksterijera i razmislite što je to što vam on može ponuditi, a koji može biti od koristi. Nemojte se previše uzrujavati ako on pokušava reći što treba učiniti; uzmite dijelove njegovog savjeta koji su korisni i ignorirajte ostalo.

posao
Obrnuti Car može označavati da trenutno niste baš raspoloženi za strukturirani, formalni posao. Međutim, očito, možda nemate izbora. Učinite najbolje što možete pokazati strukturu i redoslijed koji vaš posao zahtijeva od vas, ali osigurajte sebi male mini-pauze se odmoriti, ako je potrebno.

ljubav
Organizacija ili njezin nedostatak može postati problem kada se obrnuti car pokaže u čitanju. Ako sebe smatrate urednom, metodičnom osobom, možda ste se zagledali u nekoga tko nije (ili bi se to moglo dogoditi). Napravite kompromis, inače veza neće uspjeti.

financije
Ako se borite s financijama i a cara je okrenut, možda ćete morati tražiti pomoć izvana. Potražite nekoga tko je dobar u logici, redoslijedu koji je metodičan u smislu postavljanja proračuna, bavljenja porezima i novčanim tokovima, i tako dalje. Ne možete si priuštiti pristup “ofrlje” kada se ova karta pojavi u ovom kontekstu.

Zdravlje
Ponovo ova karta u obrnutom smislu ukazuje na potrebu da se dobiju savjeti izvana i biti logično, metodično i uredno o tome kako upravljati svojim tijelom i svojim zdravljem. Povećanje samodisciplina može biti od pomoći. Ako se borite sa zdravstvenim problemom, možete doći do novih saznanja ako uzmete vremena zapisati svoje simptome, pratite ih, a zatim vidjeti da li se išta u vašem životu poklapa s vašim osjećajem.

duhovnost
Kada se car pojavljuje obrnut, to može biti signal da je u blizini duhovni savjetnik koji će biti koristan (vjerojatno će biti muški i stariji od vas). Čovjek mora biti oprezan kada prihvaća duhovni savjet od “gurua”. Nijedno ljudsko biće nije savršeno, i važno je slušati vlastite misli i intuiciju bez obzira na to što drugi kažu o guruu ili učitelju koji dolazi u vaš život. Učite od ovog učitelja, ali ne odbacujte se u tom procesu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €