Magija

Car-Tarot karta za 21 svibnja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Karta cara nam prikazuje da je dominacija uma nad srcem nekada neophodna iako nije željena. Car mora biti dočekan, i to je ono o čemu biste trebali razmišljati kada se on pojavi.

Kada morate činite teške izbore, vrlo je važno da držite svoju koncentraciju i fokus. Car također simbolizira da će vam biti lakše donesete teške odluke.

Osjetite samopouzdanje koje samo-kontrola i fokus donose. Krenite naprijed i radite ono što mislite da je najbolje. Ako možete dovedete sebe u red onda ne biste trebali problema da se nosite s nedaćama koje vam život donosi.

Opće
Srdačan, stariji čovjek je dio vašeg scenarija. On također može biti kolega na poslu, otac ili figura oca. Možda je romantično zainteresiran za vas. Ukoliko je to slučaj, ne odbacujte ga zbog godina.

Možda osjećate da ovaj čovjek naporan, i prati pravila. Unatoč tome, on će vas naučiti zašto pravila postoje.

posao
Posao vam ide dobro i vaši napori neće biti neprimijećeni. Obratite pažnju na organizaciju, temeljitost i logiku. Vaši rezultati će biti zvjezdani ili bar dosta bolji nego prije.

Ukoliko tražite posao, sada je vrijeme da budete neosećajni i da pogledate kako vas drugi vide svojim očima. Istražite logične razloge zašto bi vas oni zaposlili. Vrlo je vjerojatno da će te biti uspješni u pronalaženju posla ukoliko pokažete volju i trud.

ljubav
Zaljubljujete se u nekoga tko je stariji od vas. Ova osobu interesuju red, rad, organizacija. Ova privlačnost ne mora biti zajednička na početku, ali ukoliko ste strpljivi i uporni, porašće.

financije
Ova karta pokazuje potrebu za disciplinom, redom kako biste poboljšalji svoje financije. Na što obraćamo pažnju, to raste. Da li tretirate svoj novac s poštovanjem? Znate li koliko novca imate, kuda on ide itd?

Ne fokusirajte se na ono što nemate, nego na ono što imate. Fokusirajte se na ono što već imate, i budite najbolja verziaj sebe.

Zdravlje
Vjerujte u svoje pravo na dobro zdravlje, i budite racionalni oko toga što radite svom tijelu. Red, rad i disciplina mogu biti poželjni. Npr, ukoliko se borite sa zdravstvenim problemom, zapišite svoje simptome, da vidite što se s vašim životom poklapa s vašim simptomima. Razmotrite dijetu eliminacije testirati netolerantnost na hranu.

duhovnost
Neophodno je da uzmete malo vremena za sebe kako biste duhovno rasli. Ne fokusirajte se samo na logiku, razum i red, dozvolite vašem mozgu da osjeća.

Meditacija, koja zahtijeva veliku disciplinu za većinu ljudi, će postati dosta lakša ukoliko pokažete volju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK