Magija

Crna mačka i katran protiv urokljivih sila! Vjerujete li da ste žrtva crne magije? Ako jeste, rješenje postoji!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vjerujete li da ste žrtva crne magije? Ako jeste, rješenje postoji. Slijedite sljedeća upute iskusnih i verziranih vračara.

Uvjerljivo najjača zaštita od zlih i urokljivih sila koje šalju vlaške vračare je, po vjerovanjima, plećka crne mačke. Naime, na prostoru gdje nema crkava i manastira, crnu mačku treba u pola noći, usred šume, potopiti u vrelu vodu, a njena plećka biće najjače oružje. Pored toga, dobro su se pokazali i metal, crvene šibice, češnjak i katran. Nešto od toga svaki čovjek mora imati uza se, a nepoznatim ljudima ne treba ništa davati iz kuće, pogotovo ne na Božić.

Kod problema u obitelji, kada se čini da jedan od supružnika potpuno izgubio razum pa ne dolazi kući, odlazi nekoj stranoj osobi ili u obitelji pravi ršum, po receptima stare vlaške magije uglavnom se dejstvuje obredom istjerivanja zlog duha. Svejedno je li zao duh pritom nanio i fiziološke probleme, on se istjeruje srpom i kučinom koja je oko njega omotana. Kučina se zapali nad samom glavom onoga kome se baje i potom se nečastivi priziva sa “otpadniče, krvopijci, kostolomcima, mesožderče”.

Kada vračara misli da je zloduhu skrenula pažnju oštrim glasom, istjeruje ga iz ušiju, iz usta, iz glave, iz crijeva, iz ruku i nogu oboljelog (čije se ime sve vrijeme spominje u bajalici). Zloduha upućuje “u gustu goru telelesku, gdje ima da se jede i da se pije i spava u medenoj Lozica”.

Kada se bajanje dovrši, gar koji se sakupio od izgorjele kučine zamuti se sa malo vode i bolesnik treba popiti tri gutljaja. Ako se ritual vršio bez znanja oboljelog, samo nad njegovom slikom ili dijelom odjeće, onda onaj tko je raščinjavanje poručio nosi vodicu kući i oboljelom podmetne da popije kroz kavu, crno vino ili neki tamni sok. Mada se žene obično posluže i time da obajana tekućina zamese u neku ukusnu đakoniju kojoj, primjera radi, njihov muž ili sin, opsjednut nepoželjnom djevojkom, ne može odoljeti.

Od želje za mirom u kući, međutim, nisu imuni ni muškarci. Zato vlaška magija daje recept kojim se mogu poslužiti i prevareni muškarci. Za to im dobro dođe jaje od kukavice. Ako ga naruči od vračare, prisustvovat ritualu u kome se kukavičje jaje izbuši iglicom na vrhu i potom puhanjem isprazni. U šuplju ljusku stavljaju se dlačice koje je ispod svog i pazuha svoje žene iseckao i donio prevareni muž. Rupicu na jajetu vračara zalije voskom i da ga nesretniku s naputkom da ga u gluho doba noći odnese u neki skroviti dio njihovog stana ili ga sakrije u šupljini na zidu kuće.

A ukoliko bračni par zajednički poželi da se zaštiti od iskušenja nevjere, treba poći u potragu za vrlo rijetkim puževima blizancima koji nose dvije slijepljene kućice i za jednim slijepim mišem. Vrhove njegovih krila treba pažljivo odrezati (tako da miš može i dalje letjeti) potom ih staviti u šupljine puževih kućica i zaliti ih voskom. Na vrhu kućica zagrijanom iglom probuše se dvije rupice i kroz njih se provuče lančić kako bi se amajlija nosila oko vrata. Muškarci amajliju pripremaju tako što vrh desnog krila stavljaju u lijevu kućicu puža blizanca, a žene obrnuto.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM