CRNA MAGIJA: Provjerite jeste li pod njenim utjecajem! Prepoznaj crnu magiju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Da biste prepoznali crnu magiju neophodno je znati kako se ona nanosi, kao i kakvi je simptomi prate. Prije svega, magijsko djelovanje utječe na dušu čovjeka, pa ona ” obolijeva ”, strada i pati.

Osoba pod utjecajem crne magije ne može gledati drugim ljudima izravno u oči, štoviše, teško podnosi i vlastiti izgled u ogledalu. Lice takve osobe je i pri jakom svjetlu nekako tamnosivo. Pogled joj je silno “zamagljen” i mutan, a oči neprestano “bježe”. Osim toga, može joj se pojaviti i crvenilo u zjenicama.

Često ima dojam da joj netko stoji iza leđa, panično se boji znojenja šaka, pa čak i samog mirisa znoja. Bezrazložno se plaši domaćih životinja, zatvorenog i mračnog prostora, poput lifta, vožnje u tunelu, vožnje preko mosta i slično. Proganja je strah od pada s visine, utapanja u vodi, itd … Prilikom boravka u nekom prostoru osjeća se vrlo neugodno, premda ne pronalazi valjane razloge za tako nešto. Dakle, danonoćno je može proganjati strah i izazvati njenu nesigurnost, zabrinutost, plačljivost i tugu (češće je to slučaj kod žena). Bezrazložni nastupi jeze i drhtavice samo pogoršavaju stanje u kojem se nalazi. Ponekad pati od vrtoglavice, nesvjestice ili nesanice, a može se dogoditi i obrnuti slučaj pa je stalno i bezrazložno pospana.

Ni noću nema mira, jer sanja košmare, groblja ili pokojnike. Zbog svega toga iz dana u dan gubi snagu, neraspoložena je, “tlaka” je ogroman bol u duši, pa razmišlja kako je netko ugnjetava, nema volje ni ustati, a kamoli da radi.

Njoj ništa ne ide onako kako bi trebalo, pa joj bukvalno sve ispada iz ruku, vječito kasni, ni u čemu ne uspijeva, a uz to nije u stanju organizirati vlastiti život. Ona, jednostavno, ne umije da se nađe u pravo vrijeme na pravom mjestu. Stalno nekuda žuri, pokušava govori brzo, neočekivano mijenja temu razgovora, kojem, po pravilu, nedostaje logike.

Vrlo se teško koncentrira, pa nerijetko ne pamti ono što je kazala samo minutu ranije. Čak i kada je sasvim mirna – ne možete se oteti dojmu da će u svakom trenu skočiti i pobjeći. Provlači se amo-tamo po rijeci života, kao plivati ​​protiv struje i vrtloga, uvjerena da se kreće u ispravnom smjeru, iako sve vrijeme izgleda kao da se nalazi barem pola sata ispred sebe, u budućnosti.

Osjeća dugotrajnu slabost i nemoć u rukama, mada ne radi teške poslove ili stječe dojam kako ima ‘olovo’ u nogama, što joj otežava kretanje, pa se brzo umara, čak iu laganoj i kratkoj šetnji ili prilikom penjanja stepenicama. S vremena na vrijeme nosi se mišlju da bi najradije napustila sve, otišla negdje bez traga, au najgorem slučaju spopada je misao kako je život besmislen i da je jedini izlaz u samoubojstvu.

Naravno, magijsko djelovanje može izazvati kod čovjeka i sasvim drugačije simptome, poput pojave i proganjanja, odnosno opčinjenosti različitim fiks idejama, zatim vršenje nekih nerazumnih postupaka, česta i snažna razdražljivost, agresivnost i bijes. U krajnje nepovoljnim okolnostima – prilikom molitve, pogleda na svete slike i predmete ili tijekom obreda u crkvi – žrtvi crne magije padaju na pamet bogohulne, odvratne i grešne misli.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €