Magija

Crvena boja je poznata kao boja ‘života’ i može simbolizirati hrabrost, strast i emocionalne odnose-Utjecaj boja u feng shui-u

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Crvena boja predstavlja energiju Vatre prema feng shuiu. Vatra je uvijek bila simbol božanske energije, a može biti i destruktivna i kreativna. Crvena predstavlja energiju sunca i života. Uravnoteženi feng shui vatrenih elemenata u domu će donijeti radost, uzbuđenje i jaču seksualnu želju. Prema feng shuiu, energija crvene boje donosi strast, uzbuđenja i slavlja. Crvena je boja sreće u Kini, u Indiji to je boja sreće u braku, a simbolično je boja ljubavi, romantike, hrabrosti i strasti na Zapadu. S ‘obzirom da spada u element Vatre, crvena je odlična za korištenje u Južnom području doma.
Crvena boja je poznata kao boja ‘života’ i može simbolizirati hrabrost, strast i emocionalne odnose. S obzirom da je boja ‘života’, crvena označava snagu i vitalnost, naše najdublje ljudske emocije. Ona povećava entuzijazam, potiče povjerenje i djelovanje, pruža osjećaj zaštite od straha i tjeskobe. Crvena boja predstavlja korijensku čakru i karmičku snagu. Korenska ili bazna čakra nas povezuje s univerzalnom energijom. Crvena boja se odnosi na planet Mars, element Vatre, smjer juga i horoskopski znak ovna. Crvena boja ima duboku emocionalnu i duhovnu konotaciju. Ova boja predstavlja energiju, djelovanje, impulzivnost, strast, ambicije, moć, seksualnost, pojačava vitalnost, inspiraciju i potiče motivaciju. Crvena je također karakteristična za potisnutu agresiju, napetost i fizičku snagu. Povezana je s našom seksualnom energijom, odnosi se na senzaciju užitka i donosi fizička uzbuđenja. Kroz ljudsku povijest, crvena boja je imala veliki značaj i utjecaj na fizičke, emocionalna i duhovna uvjerenja. U kineskoj kulturi, boje se podudaraju s pet osnovnih smjerova i elemenata i četiri godišnja doba. Crvena je povezana s vatrom, smjerom juga i letom. Također je povezana sa srećom u Kini. Nošenje crvene boje označava nekoga tko je vitalan i energičan. Crvena boja predstavlja ljepotu u mnogim kulturama i tradicijama. U Indiji, crvena oznaka na čelu donosi sreću. U hinduizmu ona simbolizira život, radost, energiju i kreativnost. Crvene amajlije su nošene u mnogim kulturama da bi produžile život. Ova boja potiče vitalnu životnu moć i ohrabruje u postizanju uspješnih rezultata. Osobe kojima je ova boja omiljena su često vrlo strastvene i motivirane u postizanju svojih ciljeva i želja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK