DA LI VAS ČEKA LJUBAV: Odgovor se krije u špilu karata! Metoda predviđanja bliske budućnosti!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pored toga što su klasične karte namijenjene za mnoge igre ili mađioničarske trikove, možete provjeriti i koliko točno predskazuju budućnost. Svaka karta ima svoje značenje. A izdvajamo jedan metoda predviđanja bliske budućnosti.

Ova tehnika otrkiva hoće li zainteresirana osoba imati sreće u ljubavi u sljedećem mjesecu. Koristi se špil od 52 karte. Osoba treba promiješa karte i da ih tumaču koji ih presijeca i dijeli u sedam redova u obliku trokuta. Prvi red sastoji se samo od jedne karte, drugi od dvije i tako dalje …

Uzmite gornju kartu trokuta i desnu kartu iz preostalih redova – ukupno sedam karata – i podijelite ih po boji. Vidite koja boja ima najveću vrijednost i onda je protumačite na sljedeći način:

Herc – sljedećih četiri ili pet tjedana imat ćete buran ljubavni život. Nastojte izbjegavati krize i prekide i pokušajte se malo opustite uz partnera. Ovo bi mogao biti sretan period koji bi mogao ostavi dugotrajan pečat na vaš život.

Karo – moguće je da vaš ljubavni život bude ispunjeniji nego ranije, ali isto tako i rastrzan svađama i neslaganjima. Nastojte ne padate u vatru i zadržati mir.

Pik – u zraku lebdi romansa, ali će veći dio razdoblja i ostati samo u zraku. Izgledat da sve ide kako treba, a ona će se sve naglo preokrenuti i neće završiti onako kako ste željeli. U ovom mjesecu ne treba ozbiljno shvaćati ljubav.

Tref – u ovom mjesecu uopće ne treba misliti o ljubavi. Sva vaša sreća u narednom periodu biće koncentrirana na financije.

Ponekad nijedna boja neće biti dominantna i onda će biti ili dvostruki ili trostruki spoj. Drugim riječima, među sedam karata nalazit se ili tri karte dvije različite boje, ili dvije karte s tri različite boje.

U takvim slučajevima pokupite sve karte koje su preostale u trokutu, promiješajte ih i otkrijte gornju kartu. Ako njena boja odgovara jednoj od dvije ili tri boje koje ste spojili, onda uzmite tu boju kao dominantnu. Ako ne odgovara, uzmite je i stavite među karte koje ste prvo odabrali iz trokuta. Ponovno promiješajte i ponovno podijelite gornju kartu, nastavljajući ovaj proces sve dok ta karta ne bude ona koja će prekinuti spoj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD