DAME, bježite OD NJIH: Ovi horoskopski znakovi su LOŠI muževu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki muškarci jednostavno nisu stvoreni za bračni život.

Ukoliko želite stanete na “ludi kamen”, bilo bi poželjno saznati što kažu zvijezde o vašem izabraniku. Brak nije tako jednostavan, pogotovo ukoliko živite u zajednici s Rakom, Škorpionom, Djevicom ili Ovnom.

Ova četiri znaka, svrstavaju se u najgore muževe, a saznajte i zbog čega:

RAK

Bračni život sa rakovima nije uopće jednostavan! Iako su muški pripadnici ovog znaka vrlo emotivni, rijetko će vam to pokazati, a kamoli reći. Muškarac u znaku Raka djeluje hladno i ravnodušno, a iznutra će ga lomiti emotivna oluja. Zbog toga može doći do velikih nesuglasica, a dama koja je pored njega nikada neće biti potpuno sigurna u njegove osjećaje. Iako su obiteljski tipovi i mnogo vremena provode u svom domu, Rakovi su često čangrizavi i puno zanovetaju. Uglavnom su vjerni svojim suprugama, ali teško ih je zadovoljiti.

ŠKORPION

Muškarac rođen u ovom znaku mora biti dominantan. Dobro ćete se slagati samo ako pristanete na to da on bude vođa, a vi njegov vjerni pratitelj. Čim poželite biti ravnopravni, Škorpion će promijeniti ponašanje. Njegov ego ne podnosi da žena bude uspješnija od njega, pa će vaš brak savršeno funkcionirati ako odlučite živite u njegovoj sjeni. Ljubomoran je i posesivan, te čim posumnja da je njegova izabranica pogledala drugog muškarca odmah nastaje problem. Sa druge strane, on je sklon udvaranju svakoj ženi koja naiđe.

DJEVICA

Muškarci rođeni u ovom znaku “bolesno” su pedantni i sve mora biti na svom mjestu. Spremni su danima ne razgovaraju sa suprugom samo zato što nije stavila podmetač pod čašu. Muškarac u znaku Djevice vjeran je partner, ali nije nešto pretjerano uzbudljiv. Kao roditelj je vrlo kritičan, hirovit i hladan. Uspjeh u braku je (donekle) moguć samo ako njegova izabranica ima sličan znak.

OVAN

Ovan je tvrdoglav i impulzivan u braku. On traži nekoga slabije prirode koga može zaštititi i impresionirati svojim muževnim kvalitetama. Želi biti vođa, a ako njegova ljepša polovica to ne prihvati, sukobi su neizbježni. To je jedan od razloga zašto su brakovi Ovnova često nesretni, iako na to utječu i drugi faktori. Jedan od njih je sklonost prema impotenciji. Drugi je sklonost prema prolaznim ljubavnim avanturama. Potraga ovog horoskopskog znaka za idealom često je uzrok bračnog nevjere.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €