Dar u uspravnom položaju-Tarot karta za 21 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira dar-poklon, velikodušnost, obilje, pažnju, ponudu, podršku, pozitivnu promjenu, veselje-sreću, dobru priliku, iznenađenje, uspjeh, sreću u ljubavi, dolazak drage osobe. Karta dar znači dar-poklon u doslovnom smislu riječi i svaku pogodnost koja vam može izgledati kao “poklon”, tj. neočekivan pozitivan obrat situacije u kojoj se nalazite a koji može biti u vidu poslovne prilike ili poznanstva koje možete smatrati prstom sudbine. Ova karta predstavlja nešto što dobivate mimo onoga što vam pripada, neku izvanrednu pogodnost i može značiti dobru priliku koju ne trebate propustiti- dolazi u obliku poklona za neku prigodu- kao sreća, zdravlje, novac, talent, pohvala itd. Karta nam poručuje- ako smo zahvalni za bilo koji dar od srca i ne uzimamo ga zdravo za gotovo, darivanje će se nastaviti! Ova karta je znak darežljivosti pa razmislimo koga danas želimo razveseliti (ne mora nužno biti doslovno u obliku poklona), karta nam ukazuje kako je potrebno razvijati nesebičnost i kloniti se umišljenosti-snobizma ali i kratkotrajnih “užitaka” koji nas dugoročno emotivno, financijski ili zdravstveno uništavaju. Ova karta je davalac života tj. energije pa u zdravstvenom smislu ukazuje na popravljanje stanja, daje nam priliku tj. više energije da se oslobodimo lošeg načina života (ovisnosti o hrani, piću, neumjerenosti u sexu itd.). U poslovnom / financijskom smislu ova karta može ukazivati ​​na neku priliku na koju niste računali, tu priliku-posao-suradnju biste trebali prihvatiti! Ona će pokrenuti novi pozitivan (poslovni) ciklus u vašem životu! U ljubavnom smislu ova karta ukazuje na pozitivne trenutke, ako ste u sukobu sa partnerom danas će se pružiti prilika da se pomirite, trebate prihvatiti ponudu za pomirenje od strane partnera ili još bolje vi njemu napravite neki poklon da bi došlo do pomirenja! U svakom slučaju, poklon može biti znak pomirenja i s jedne is druge strane. U nekim slučajevima ova karta može značiti nasljedstvo / imovinu, isto tako možda vas očekuje neki poklon u nagradnoj igri ili će vam danas ići igre na sreću. U nekim slučajevima ova karta predstavlja neku osobu od koje očekujete dar ili ako znate da ste toj osobi koju simbolizira karta nešto dužni, možda ona čeka da je posjetite i odnesete poklon, npr. bračnom paru koji se vjenčao ili dobio dijete ili da odete na neko useljenje ili donesete poklon za nečiji rođendan. Danas je dobar dan da se posvetite više sebi i svojim talentima (hobiji), vrlo lako ćete dobiti inspiraciju!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €