Magija

Djevica / Bik-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Dopunjavanje ova dva znaka Zemlje, jednog Fiksnog i drugog promjenjivog, rađa pozitivnu, praktičnu, urednu i stabilnu prirodu. Pragmatični duh Bika Djevica još više potvrđuje i zapaža se jaka sklonost klasifikacijama i kategorizacijama stvari, bića i događaja, kao i izraženi smisao za prilagodbu svakidašnjici.

Ovo je ličnost koja bez mnogo buke ume osvojiti istinsku neovisnost, koja u potpunosti poznaje vrijednosti i teškoće stvarnog života i posjeduje smisao za dostizanje realnih ciljeva, čime često osvaja solidan društveni i materijalni položaj – što je ipak ne sprečava da maksimalno razvije svoje osjećaje i ponuditi drugima najbolji dio sebe.

Takva osoba sklona samokontroli, metodičnom radu i izbjegavanju avantura. Takav stav će je držati uglavnom u sigurnosti od rizika i udaraca života, ali će prijetiti da je zatvori u monotoniju iz koje ona neće tražiti izlaz, jer joj ne smeta. Može joj se ipak dogoditi da u starosti sebi s gorčinom prebaci zato što nije iskoristila sve ono što joj život pruža, što se nije upustila u rizik u ovoj ili onoj prilici.

Ali, ta prebacivanja brzo se tope, jer ona zna da doduše nije izvukla najbolje iz života, ali je zato izbjegla najgore. Njezina pretjerana rezerviranost ponekad smeta okolici, au mladosti je može dovesti i do pojačane stidljivosti i opreznosti. Događa se da je iskušenja malo otvrdnu, ali tada ona može zatvoriti u sebe i pobjegne od društva, jer više voli blagu toplinu obiteljskog života od drugarskih zabava, koje smatra za pretjerano površne …

– Imate tihu i mirnu prirodu, potrebno Vam je izvjesno vrijeme primiti dojmove i naučite novo; kad, međutim nešto naučiti, rijetko to zaboravljate. Obazrivo izriče pohvale, niste skloni trošenju novca i nikad ne donosite brze zaključke. Vas imidž – čulni ste i pomalo sami sebi povlađujete. Više volite dugoročne odnose, duboke i iskrene, bez obzira koliko oni bili blještavi. Bolje se razvijate u čvrstoj kući, sa obilato namještenom i opremljenom kuhinjom, kao u šatoru ili karavanu.

Kada se jednom vežete za jedno mjesto, teško se prepuštate odvajanju ukoliko to okolnosti zahtijevaju. Zaljubljeni u stabilnosti, voleći prirodu i istinske, jednostavne stvari, Vi ste jedna od onih osoba koje istinski uživaju u životnim zadovoljstvima. Emotivni život Vam je nešto topliji nego kod ostalih Djevica. Skloni vjernosti u prijateljstvu i ljubavi, Vi ste solidan drug na koga se može računati. Udobno smješteni u punoći svojih tjelesnih užitaka, Vi polako prezivam svoje snove, mirno probavljate stvarnost a potom, progresivno ili sirovo oslobađate uskladištenu energiju.

Posjedujete mnogo skrivenih snaga i energije. Ne tražite biti osoba koja će briljirati ali ste strpljivi i minuciozni i samo imate potrebu da spoznaju Vaše vrijednosti. Pokazujete izvjesnu svojeglavost u želji da živite na način koji ste odabrali. Ipak, kada pređete u akciju, sposobni ste da sve prevrnete na svom putu, uklanjajući one koji Vam stvaraju smetnje. Ovaj princip samoodbrane ima jednu relativno ograničenu teritoriju i spremni ste na sve da bi obezbedili sigurnost na tom području koje Vam pripada …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK