Djevica / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U ovom slučaju ujedinjuju se Zemljani znak Device sa Zračnim znakom Blizanaca. Time je udvostručeno dejstvo vladaoca ovih dvaju znakova, planeta Merkura. Ono što je zajedničko za oba ova znaka je način razmišljanja lišen sentimentalnosti, mada najčešće ispravan. Kod Vas je inteligencija ta koja vlada, sa svim onim fascinantnim i tužnim. Vaš um je kritičan i djeluje kao mal; sudovi su Vam racionalni i logični, ali ipak strani životu. Želja za znanjem je vrlo razvijena, ali to je znanje skup činjenica koje teško razvijaju misaonost i dublje prodiranje u problematiku.

Zahvaljujući ovoj hladnoći i vrlo umjerenom temperamentu, Vi ste gotovo uvijek gospodar situacije, u čemu se i krije izvor Vaših problema. I, dok s jedne strane postoji intelektualni podstrek, želja za komunikacijom i sva ona prozračna lakoća tipična za Blizance, s druge sve to čini težim strana Device, vezana za Zemlju. Tako Vam je brzina i elastičnost pomečana s izrazitom sklonošću za točnost i red, metodu i preciznost, savršenstvo i detalj. Ipak, u tome leži i određeni rizik: možete se naći pred životom koji je ispunjen u materijalnom i intelektualnom smislu, ali zato može biti siromašan u pogledu neophodnog doprinosa koji daju srce i osjećaje.

Imate izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate i naučite. Imate veoma razvijeno osjećanje za praktično, vrlo ste prilagodljivi i promjenljivih raspoloženja; promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Vaši su talenti brojni, vrlo različiti i odatle, često, dolazi do problema kada treba se orijentirate ka nečemu. Vi ste društvena osoba koja uživa biti tamo gdje se nešto događa. Ipak, drugima nerado dozvoljavate da Vas upoznaju.

Ovaj podznak Vam daje dar govorništva i prirodnu sposobnost koordinacije, iako Vam je živčani sustav kao tempirana bomba. Raznovrsni ste, ali morate naučiti da se koncentrirate a da ne djelujete impulzivno. Pripazite da ne rasipate energiju obavljajući više stvari istovremeno. Imate iznad svega potrebu za sigurnošću i Vaše djetinjstvo, mnogo više nego kod drugih znakova, utjecat će na Vaš razvoj. Ne volite biti sami i tražit ćete stalno ponovno one koji su slični Vama i sa kojima ćete moći dobro surađivati ​​- potrebni su Vam kontakti, ali i Vaš prostor, u kome Vas nitko neće uznemiravati.

Vrlo ste radoznali i ništa Vas ne ostavlja ravnodušnom. Riječima se spretno služite, sposobni ste branite svoje ideje i da se nametnete; brzim zaključivanjem možete izvući ono najbolje od drugih i ako praktično primijeniti svoje sposobnosti, možete biti uspješni u profesijama vezanim za obrazovanje, komunikaciju i javnim djelatnostima. U suprotnom, možete biti skloni manipuliranju drugima. Vodite računa o svojoj verbalnoj agresivnosti, io vulkanskom temperamentu koji Vam može naškoditi. Vaša inteligencija Vas ponekad sprečava da reagirate. Stalo Vam je da se dopadnete drugima, odakle proistječe i izvjesna nestabilnost na sentimentalnom planu …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €