Magija

Djevica i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kada se Ovan i Djevica sretnu, strast je u zraku – oboje su fascinirani misterioznom kreaturom ispred sebe. Djevičina oštrina zapažanja i sakrivene dubine biće od strane Ovna smatrane atrakcijom. Djevica je misaona osoba koja postupa više promišljeno nego intuitivno, dok je Ovan osvajač pun akcije koji ne voli trošiti previše vremena na jednom mjestu, dok čitavi svjetovi čekaju da budu otkriveni i istraženi.

Ako Ovan i Djevica razviju zajedničke hobije i navike, imat će dobru gredu za izgradnju zajednice, dok bez takvih zajedničkih aktivnosti, veza teži postati nesnosna za oboje. Veza se do te mjere može pogoršati da, umjesto da se međusobno saslušaju, bezuvjetno odbijaju i ponižavaju partnerove ideje za poboljšanje veze.

Ako na vrijeme ne prepoznaju svoju težnju inatu i ne rade na njenom suzbijanju, ova veza neće imati šanse za uspjeh. Djevica voli higijenu i pedanteriju, pa Ovan mora uložiti puno energije i pažnje u domaćinske poslove. Nemarnost i do pola urađeni poslovi izazvat Djevicu upotrijebiti svoj oštar kritičarski jezik i tada se svašta može dogoditi, jer Ovan ne podnosi kritiku baš najbolje.

Djevičina ponižavanja i obeshrabrenja mogu Ovna dovesti do ludosti! Svaki Ovan koji misli da može jednostavno ignorirati Devičin zakone kućne higijene, neka se dobro pripremi na Devičin verbalne napade. Djevica ne voli da u svojim poslovima bude nadzirana i provjeravana, ali to ne znači da svoj posao ne obavlja savjesno i korektno. Isto tako, Djevica neće uživati ​​u konstantnoj drami koju vatreni znak zna da napravi. Analizirat svaki rizik koji Ovan tako olako prihvaća, ali neće reagirati mirno u slučaju materijalnog ili finansiskog gubitka zbog Ovnove olake odluke na rizičnu pustolovinu.

Djevica je seksualno više nego spremna da zadovolji Ovna, ispunjavajući mu svaku želju i prihvaćajući svaku njegovu ideju, ali Ovan bi želio poneka želja ili ideja dođe od Djevice, iu nedostatku toga teži postati seksualno nevjeran … Ovan, koji inače voli šefuje, neće mirno podnositi Devičin kritike, čak i ako su dobronamjerne, jer one ga koče i osporavaju u njegovim životnim otkrićima i bacaju ga u depresiju.

Ako su zvjezdani aspekti u harmoniji, zajednica između Ovna i Djevice bi mogla funkcionirati, mada bi se oboje morali potruditi i koncentrirati na uspjeh. Poslovni odnosi između Ovna i Djevice imaju lijepe šanse za uspjeh, s ulogom Devičin logike koja konstantno kalkulira najbolje poslovne poteze i Ovnove volje na težak rad. Ovan će rado surađivati ​​dok god mu se pusti na volju da upravlja svojim dogovorenim odgovornostima. Najbolji aspekt veze Ovan – Djevica je njihova timska efektivnost – kako u poslovnim, tako iu privatnim odnosima.

Metaforalno kao i literalno, Ovan dobiva pažnju i respekt za obavljanje teških poslova, dok Djevica radi iza kulisa, balansira knjigovodjstvo i brine se o ostalim važnim detaljima za koje Ovan nije zainteresiran.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK