Djevica i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Djevica i Ribe u horoskopu?

Djevica i Ribe često dokazuju da se protivnosti privlače. Jako je uobičajeno da Djevica u životu osnuje makar jednu značajnu vezu s krotkom Ribom, radilo se o članu obitelji, bliskom prijatelju, poslovnom partneru ili ljubavniku. Djevica je praktičar, a Riba je sanjar … Djevica je sklona da u bračnu luku uplovi kasno u životu, dok je Riba poznata po stupanju u brak rano i čak često!

Djevica naginje ka perfekcionizmu, dok Riba često previdi neke detalje. Ipak, oboje su zainteresirani za metodu kako poboljšati svijet iu stanju su dobro funkcioniraju kao tim, što ovu kombinaciju pravi vrijednu pokušaja. U Zodijaku se Djevica i Ribe nalaze na 180 stupnjeva jedno preko puta drugog. Ovakvi susjedi ipak često nađu međusobne kompatibilnosti iako su astrološki totalno različiti. Možda baš zato što kontrast budi interes, a kontrast između Djevice i Ribe je jako naglašen.

U dužim vezama, Djevici će biti potrebno puno strpljenja i razumijevanja za turobnu i sentimentalnu prirodu Ribe. Pošto oboje pripadaju promjenjivim horoskopskim znakovima, njihova motivacija komunicirati bi im trebala pomoći da razumiju jedan drugoga. Ako nauče prepoznati raspoloženja jedno drugoga i na njih pozitivno reagiraju, zajedno mogu dostići najvišlje potencijale! Magnetska privlačnost između ovo dvoje ne može biti pobijena.

Za Djevicu je ljubav sigurnost i mentalna kompatibilnost, dok viđeno očima Ribe, ljubav je dalekosežna i sveobuhvatna emocija. Sentimentalna i “u ljubav zaljubljena” Riba je vrlo intrigantna i umije biti jako fascinirana Devičin analitičkim tezama. Djevica i Riba imaju dosta toga da pruže jedno drugome i jači su kao tim nego kao individue, ali moraju naučiti prihvaćati i respektuju njihove prirodne razlikosti, da bi u zajedničkom životu napravili progres.

Zodijački antagonisti često nauče dosta o sebi promatrajući partnera s druge strane horoskopskog kruga. Djevica će imati šansu da većinu odluka donosi sama i Riba će ih krotko pratiti dok god ne otkrije neku grešku. Ako se dogodi da Djevica napravi grešku u procjeni, Riba može postati isto tako kritična kao što je to inače tipično za Djevicu.

Riba ima problem s novcem, koji joj obično klizi kroz prste kao pijesak, zato bi se Djevica trebala pozabaviti financijskim stvarima u zajedničkom životu. Pošto je Djevica zemljani a Riba vodeni horoskopski znak, u stanju su zajedno stvoriti jako plodnu uniju ako zajedničku vezu dobro uravnoteže. Djevica će u vezu donijeti stabilnost i osjećajnost koje su Ribi potrebne, a Riba će zauzvrat donijeti radost i značenje u Devičin život.

Sa obostranim kompatibilnim planetarnim pozicijama i aspektima, ovo može biti dugotrajna i jako uspješna veza i izvor obostranog spiritualnog napredovanja. Ali, Riba i Djevica nisu preporučljiva kombinacija za poslovne odnose, jer Riba posjeduje takav način rješavanja problema koji ne dozvoljava predhodne dogovore i komunikaciju s partnerom, što se Djevici nikako nebi svidjelo, a ni za poslovne aspekte nikako nebi bilo povoljno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €