Magija

Djevica / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Djevica nije baš u svom elementu u spoju s Lavom, koji unosi u ovu ličnost snage potpuno suprotne snagama Djevice. Ipak, ova struktura je mnogo lakša za življenje nego obrnuta kombinacija – Lava s podznakom Device. Rađa se ličnost koja, iako sposobna za velika ostvarenja, mora neprestano vodi tešku bitku kako bi održala u ravnoteži čas pretjerane impulse Lava čas obuzdavajuće logiku Djevice; vještina da dobije ovu bitku omogućit joj da osvoji solidne pozicije koje, čak i ako je ne zadovolje u potpunosti, ulijevaju joj neophodan podstrek u daljnjem usponu.

Stidljiv i rezerviran temperament Djevice umanjuje maniju veličine koja pokreće Lava. Ovo biće uglavnom ume sebi pružiti sredstva za ostvarenje svojih planova do posljednjeg detalja. Riječ je o nemirnoj prirodi, ali vrlo plodnoj i produktivnoj koja ne zna za ograničenja i prepreke. Ovaj znak teži da se brzo uravnoteži i sazrije. Svjestan svojih ograničenja koliko i svojih sposobnosti, on točno zna dokle može ići i čuva hladnokrvnost u teškim situacijama. Rođeni u ovoj kombinaciji imaju potrebu da se potvrde da bi se oslobodili a logički i praktični duh im je glavni adut za materijalni uspjeh …

– Vi ste Djevica koja voli biti centru pažnje, mada možda i ne želite to toliko kao što se čini na prvi pogled. Vaše prisustvo se osjeća, vaš organizatorske sposobnosti dolaze do izražaja i imate utjecaja na okoliš. Generalno, uspjeh postižete bez nekih velikih napora. Izazivate povjerenje kod drugih ljudi, radite mnogo, znate da se povremeno pokažete vrlo efikasnim i da svoj diskretni autoritet pokazujete nad drugima.

Vaša snaga je više upadljiva nego vaša slabost. Izbjegavajte da svoje želje smatrate stvarnošću, da imate iluzije o sebi ali io drugima; ako ostanete lucidna osoba imate šanse da uspijete na materijalnom planu. Neosporno je da ste egocentrični, ambiciozni i da ne možete proći nezapaženo. Pa ipak, imate i mnogo kvalitete: volju, hrabrost, razumijevanje za drugoga, osjećanje časti. Vi vladate i postajete neophodni, brinete se o svemu i svima, ulažući u to sve svoje snage. Uvijek ste u potrazi za čvrstim osloncima i možete računati na pomoć prijatelja.

Vaše teškoće ogledaju se iu tome što čim dobijete jednu bitku, bacate se u drugu, ne bi li se popeli još malo. Po prirodi egocentrični i ponosni, umijete da se plasirate, društveni ste, esteta, jednom riječju kreativac. Vaše ponašanje može varirati od pretjerane eksponiranosti do suzdržanosti, tako da Vaša okolina nikad ne zna s kim ima posla. Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi.

Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju biti uzvišeni, a sredstva kojim će se oni postići otmjena. Idealista, vjerujete u izvjesne vrline poput poštenje i pristojnost. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos koji veliča Vaš egoizam. Odnosi s okolinom zbog toga stradaju. Takvo ponašanje bi moglo Vas vodi u velike pogreške, naročito na emotivnom planu …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK