Djevica ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Osobe koje su rođene u ovom znaku ne treba tražiti u prvim redovima, jer Djevica nije tip osobe koja skreće pažnju na sebe svojim ekscentričnim ponašanjem, ekstravagantnim izgledom i scenskim efektima.Tipična Djevica se ponaša vrlo odmjereno, promišljeno, rezervirano i diskretno.

Zatim, u ocima svoje okoline Djevica zna ponekad djelovati pretjerano strogo ili “uniformisano”, ali u svakoj prici se ponavlja klasicno pravilo: “sto ljudi, sto cudi”, tako da na nekim listama ili u ocima nekih ljudi, Djevica zasluzuje i najvece komplimente. A kriteriji koji se uzimaju u obzir prilikom sastavljanja rang liste – na kojoj se jedna Djevica nalazi na vrhu su: sigurnost, umjerenost, tocnost, urednost, povjerenje, urednost, razumnost, diplomatičnost i analitičnost. Ipak, ne treba zaboraviti da psiholoski profil Device odaje osobu koja svoje emocije i strasti drzi pod “strogom kontrolom” razuma. Znaci, u njihovim ocima osobe kod kojih do izražaja dolaze vrele strasti, nekontrolirani zanos i pretjerana romanticnost, kao i slijepa zaljubljenost najcesce izgledaju – veoma neozbiljno, infantilno i pomalo budalasto. Uostalom, u dubini njihovog bica se nalazi potreba za razumijevanjem i shvaćanjem ili za kognicijom, cak i onda kada je riječ o ljubavnoj temi ili voljenom bicu. Pricati pricu, da ljubav ne poznaje zakone razuma ili logike u slucaju Djevice, predstavlja uzaludan pokusaj. Odnosno, Djevica ima svoje utvrdjene arsine, principe ili pravila po kojima funkcionise iu tom smislu, vazno je ono sto “prihvaća” ili odobrava njihov razum a ne ono sto se desava kao emotivni impuls, prolazna strast ili impresija. Djevice skoro nikada ne sudjeluju u igri zavođenja vec u igri nadmudrivanja i taktiziranja – to je nacin da neko osvoji njihovu paznju.

Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje. Covek opisuje prijatelju svoju ljubavnu partnerku: “Znas imam dojam, da jos prije nego sto progovorim Ona ​​(Djevica) vec zna odgovor na moje pitanje. Povremeno Ona “zna” bolje od mene – sta ja zaista zelim, mislim, osecam ili sta hocu. Cak, kada bi joj se dogodilo nekim čudom, da izbuba svoju glavu, Ona nikada ne bi izgubila i svoju pamet! – Bez pameti nigdje “?!

Zaista nema razloga da njihov partner ocekuje pretjerane izljeve emocija, jer Djevica dobro vlada svojim osjećajima i ne dozvoljava da se njen intimni ili privatni zivot pretace u nekakvu javnu pricu. Odnosno, poanta je u tome da – Djevica postavlja visoke zidove iza kojih dobro skriva svoj ljubavni ili porodični život. Sa njima treba imati prilicno strpljenja, jer sve ono sto Vam Djevica “poklanja” prethodno dobro i precizno odmjerava, tako da se Vasa ljubavna veza zasniva na – principu zasluge. Njihov partner prethodno mora zasluziti sve ono sto ce dobijati u malim i strogo kontroliranim dozama. Pri tome, njihov partner ne smije zaboraviti: da je Djevica neumorna i uvijek spremna na različite mentalne ispitivanja, provjere i analize.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €