Djevica-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Za Djevice u emotivnim vezama i brakovima ovo i nije neki naročito poticajan razdoblje. Ako imate bračnog partnera, malo je vjerojatno da ćete uspijevati da se uskladite u svojim obvezama i moguće je da ćete jako malo vremena provoditi zajedno. Također, opterećivaće vas brige o zajedničkom kućanstvu, financijama i odgoju i podizanju djece, tako da će romantika i emocija biti gurnute u drugi plan. Situacija će malo krenuti na bolje u trećoj dekadi mjeseca. Oni u vezama će biti više posvećeni sebi i svojim karijerama i partner će biti prisiljen čekati na rijetke trenutke svog slobodnog vremena. Ako ništa drugo – bar ove momente koristiti za vraćanje strasti i ljubavi u vaš odnos. Kod pojedinih Djevica je čak moguće ući u tajni odnos preko poslovnih okolnosti, što će vas dodatno udaljiti od voljene osobe. Ako ste sami, prilika za flertovanje ćete imati koliko god vam srce želi. Sad, koliko je moguće napraviti neki ozbiljniji i konkretniji emotivni odnos od ovih priča, to je već pitanje. Problem je u tome što ćete vjerojatno biti zainteresirani za više osoba, pa sve može ostati samo na “lakim” pričama ili neobaveznim iskustvima. Zadnja sedmica lipnja može vam donijeti poznanstvo preko prijatelja ili izlazaka koje bi već moglo vremenom prerasti u dosta stabilan odnos.

posao

Nije ni čudo što će sva vaša energija biti usmjerena na poslovni segment, obzirom da je pred vama jedan mjesec kada možete mnogo uraditi i napredovati (a i biti zadovoljni financijskim rezultatima). Da se razumijemo – ovo ne znači da će se sve odvijati samo od sebe bez vašeg truda i da su pred vama samo dani meda i mlijeka, naprotiv – morat vi junački da zapnete, naučiti prevladati neke prepreke i sklopite dogovore i sa “teškim “poslovnim partnerima. Također, kolege će vam povremeno biti naporne, ai šefovi će vam “visiti” nad glavom. No, sve ovo može itekako dobro se odraziti i na vaš poslovne pozicije, ali i na vaš novčanik. Oni koji su u prethodnom razdoblju pokrenuli privatne poslove, sada će se suočiti s prvim ozbiljnijim preprekama, ali će vam njihovo prevazilaženje samo dodatno dati snagu i uvjeriti vas da ste na pravom putu. Financijski segment će u drugom dijelu lipnja krenuti baš kako treba, pa su pred Djevicama dani kada će moći da se oporave, možda i ostave neki dinar sa strane …

Zdravlje

Zdravstveni segment će biti promjenljiv. Mlađa populacija neće imati velikih problema, ali će vam trebati više odmora, opuštanja i prevladavanja nekih stresnih situacija koje vam unose nemir i nervozu. Starijima drugi dio lipnja donosi pad imuniteta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €