Djevica-Mjesečni horoskop za listopad 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Uz malo truda I tolerancije, vaš emotivne I bračne relacije neće funkcionirati ni malo loše tijekom listopada mjeseca. Mlad Mjesec u polju osobnih vrijednosti početkom ovog razdoblja donijet će Djevicama potrebu da dobro razmisle o odnosima u kojima su. I sami ste svjesni da je prethodnih par mjeseci ostavilo traga na vas I na partnera I da su neophodne promjene da bi se odnos u potpunosti stabilizirao. Zapitajte se koliko vam je važna osoba preko puta vas I da li spremni, zarad nje I vaše veze, pređete preko nekih nesavršenosti I ostvarite ponovo čvrstu povezanost. Oni napori koje budete ulagali u odnos u prvom dijelu mjeseca, rezultirat pozitivnim promjenama u drugom dijelu listopada, kada planeta ljubavi I sklada, Venera, uđe u vaš polje doma I obitelji. Odnosi u braku će se učvrstiti, au dužim emotivnim vezama biće evidentan porast ljubavi I bliskosti. Slobodne Djevice – u vašem polju ljubavi nalazi tranzitni Mars, vladar vašeg polja komunikacije I pokreta, pa nije ni čudo što ćete u ovom periodu biti mnogo spremnije uživati ​​u izlascima, dobrom provodu, druženju I upoznavanju novih osoba. Druga dekada listopada je osobito interesantna, jer se tada više, podjednako zanimljivih osoba, može vrtjeti oko vas, pa ćete biti na slatkim mukama što se odabira “onog pravog” tiče. U suštini – cijeli mjesec donosi vam dobre šanse za ljubav, na vama je samo da se prepustite dešavanjima!

posao

Mlad Mjesec u vašem polju posla I novca na samom početku listopada otvorit pred Djevicama dosta dobar poslovni mjesec. Sve do kraja druge dekade bit ćete izuzetno angažirani I poslovno usmjereni I nije ni čudo što će sve ovo rezultirati stabilnošću vašeg poslovanja, ali I dobrim financijskim priljevima. Obratite više pažnje na ljude s kojima dolazite u kontakt, naročito polovicom mjeseca. U tom periodu vam se ne savjetuje izbrzanost u dogovorima, ali ni upadanje u bilo kakve rasprave s ljudima s kojima surađujete. Tih dana nemojte donositi odluke na brzinu, a dobro provjerite da ne pravite greške I propuste prilikom obavljanja svakodnevnih obveza. Moguće su I kritike od strane nadređenih. No, ovo je samo par dana koji će biti malo turbulentni, ostatak mjeseca je više nego dobar po vas. Jake poslovne mogućnosti I onima koji su nezaposleni. Očekuje vas I veći broj kraćih poslovnih putovanja.

Zdravlje

Umnogome bolja zdravstvena situacija I starijim I mlađim pripadnicima ovog znaka. Nastavite vodite računa o sebi, a dobre navike koje ste u prethodnom razdoblju usvojili, davat će odlične rezultate. Jedino na što trebate obratiti pažnju je povećan apetit I mogućnosti za debljanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD