Djevica-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: Djevicama kroz polje doma tranzitira planet ljepote i ljubavi, Venera, pa je sigurno da ćete u bračnim odnosima u većem dijelu mjeseca vi i partner pokušavati se prilagođavate jedno drugom i da emociju i bliskost stavite na prvo mjesto. Kod onih u emotivnim vezama, pogotovo ako ste dulje s voljenom osobom, sada može doći do nekih ozbiljnijih tema. Malo ćete oboje biti u prazničnom raspoloženju, pogotovo oko Božića, koji veliča obiteljska okupljanja, pa ćete početi da se pitate “što bi bilo kad bi bilo”. iz ovakvih razgovora se može očas posla doći i do velikih planova za zajedničku budućnost. Generalno – Djevice u emotivnim vezama će biti u mnogo boljoj prilici da sa voljenom osobom imaju korektan i lijep odnos. U prvih desetak dana siječnja vi ćete biti malo nervozniji, ali će partner umeti da vam se prilagodi i da spusti tenziju. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, tijekom cijelog mjeseca vaš vladar Merkur će biti u polju ljubavi (doduše u retrogradnom hodu uglavnom) au trećoj dekadi siječnja će se i Venera ušetati u ovo polje. Očito je da će biti jakih dešavanja u ovom životnom segmentu, a sigurno je da će više osoba pokušavati pridobiti vašu pažnju. Tijekom siječnja se u ovom polju događa i mlad Mjesec, pa je više nego izvjesno da su Djevice spremne ušetaju u novo poglavlje svog života po pitanju ljubavi. Bit ćete malo oprezniji u novim kontaktima i nećete se puštati lako. Tek u posljednjem tjednu, kada se sve kockice nekako poslože same od sebe, odlučiće i pustiti jednu osobu u svoj život. Vrijedilo je čekati.

Posao: Vaše polje komunikacije i dogovora je naglašeno tranzitom Marsa, koji se ovdje nalazi u svom sjedištu, i ispoljava svoju najjaču snagu i energiju. itekako ćete vi umeti da iskoristite ove poticajne aspekte u svoju korist, samo vam skrećem pozornost na prvu dekadu siječnja, kada ne treba previše brzati u dogovorima, da ne biste u žurbi napravili nepovoljne dogovore. Tada i izbjegavajte financijska ulaganja, pogotovo ako imate privatni biznis. i kod vas će se pokazati da ono što ste pružili u poslovnom segmentu u prethodnom razdoblju, sada može biti naplaćeno i nagrađeno, pa će Djevice obradovati kada im se jave klijenti i poslovni suradnici s kojima su imali intenzivnu komunikaciju u mjesecima unatrag.

Ne samo da je ono staro sada moguće aktivirati, pojavit će se i novi ljudi s kojima biste se mogli poslovno ostvariti, ai segment inozemstva će se pokrenuti mnogo intenzivnije. Što se financija tiče, one će biti dosta varijable u prve dvije dekade siječnja, dok posljednji dio mjeseca donosi jače i redovitije priljeve.
Zdravlje: Posljednjih desetak dana siječnja donose nestabilne i nešto lošije zdravstvene prilike za Djevice. imunitet će tada biti u padu, a moguće je i da se iznenada vrate neke kronične bolesti ili recidivi prehlada i virusa koje niste odležali kako treba u prvom dijelu meseca.Potrebno je da malo više obraćate pažnju na sebe, naročito na prehranu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €