Djevica-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ako ste slobodni, ono što svakako ne biste trebali učiniti tijekom studenog, jeste da se povučete u sebe, zatvorite u kuću I prebire po glavi što ste do sada sve pogriješili kada je ljubav u pitanju. Na svu sreću, vaši su prijatelji sada prikazani kao vrlo aktivni, pa je sigurno da će vas, makar na mišiće “izvući” iz vaš učmalosti I krenuti s vama u akciju I neki dobar provod. Iskreno, nije da nemate šanse za emotivna dešavanja, imate, ali će ona uglavnom ostati na nekoj površnoj, mada zabavnoj komunikaciji. Nekima od vas, koji su već duže vrijeme u kontaktu s osobom koja im se dopada, će biti možda teško da se otvore I da priznaju svoju zainteresiranost. Za tako nešto će se svakako pružiti šanse u drugom dijelu ovog mjeseca, pa savjet – ne oklijevajte I ne čekajte, jer nemate nikakvog razloga za to. Što se tiče onih u emotivnim vezama I brakovima, tu je situacija već potpuno drugačija u odnosu na prethodno razdoblje. Koliko god da je bilo nekih nesuglasica, zastoja ili emotivne distanciranosti, to je sada moguće prevladati. Ako se vi I voljena osoba iole potrudite (a svi su izgledi baš za tako nešto) u ovom ćete mjesecu svoj odnos učvrstiti. Što više – neki od vas će pokrenuti priču sa emotivnim partnerom u ozbiljnijem pravcu. Oboje ste spremni da se smirite I skrasite.

posao

Pred vama je vrlo živ I ispunjen dešavanjima poslovni mjesec. Nešto veće obveze do polovice studenog, kada ćete često biti u žurbi I jurnjavi, pokušavajući uklopite sve ono što imate učiniti. Mnogo komunikacije, mnogo susreta, sastančenja, dogovora, a ako radite sa papirima ili u uslužnim djelatnostima, budite sigurni da nećete moći dignete glavu od posla. Ovo je razdoblje da ako ste nezaposleni, pokrenuti sebe, jer je sigurno da ćete pronaći nešto što bi vam donosilo solidne prihode. Također, oni koji rade, mogu se baciti I na neke dodatne djelatnosti, koje bi im u većoj mjeri mogle napuniti proračun. Drugi dio mjeseca vrlo pogoduje onima koji razmišljaju o pokretanju privatnog posla ili imaju namjeru da zarade na konto svojih hobija, kreativnosti, talenata. U tom razdoblju će vam novac dolaziti češće, ali ćete vi I uspješnije manipulirati njime, pa ćete uspjeti zatvoriti neke obveze koje odavno vučete.

Zdravlje

U ovom segmentu imate dosta solidnu situaciju. Ono na što biste trebali obratiti pažnju jest mogućnost većeg odljeva energije, iscrpljivanje obvezama, pa samim tim I smanjen imunitet. Stariji pripadnici znaka neka prekontrolišu krvnu sliku u drugom dijelu studenog.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD