Djevica-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ne zaboravite da je za svaki uspješan emotivni odnos prvenstveno potrebno sagledati koji su vaši propusti i pogreške i na koji način vi osobno možete doprinijeti poboljšanju odnosa. Ovog mjeseca nemate lagan zadatak u svojim vezama i brakovima, jer ste skloni pravite greške u odnosu, i ne samo to, već i da ih ponavljate i da se tvrdoglavo držite svojih uvjerenja. Partner će od druge dekade da se aktivnije uključi u pokušaje da obnovi i oplemeni vašu vezu i trebali biste slijediti njegov način. Prema tome, drage Djevice – malo više tolerantnosti, manite vaša prigovaralo i potrudite se da se vaš veze odvijaju stabilno. Čak i sitnice sada mogu uvelike popraviti vaš odnos, pa izvedite voljenu osobu na ručak, u prirodu, odvojite par dana vremena i idite na jedno lijepo putovanjce. Zajedno uživajte i opustite se. Oni koji su usamljeni će, zbog velikog broja retrogradnih planeta koje u ovom razdoblju utječu na njih biti ili u fazonu prošlosti, ili pak nećete imati dovoljno poticaja da se angažirate, pokrenuti i više izađete među ljude. Preko posla, naročito preko poslovnih putovanja ipak se pred vama može otvoriti mogućnost za jednu dosta zanimljivu ljubavnu priču. Poanta je u tome da ne smijete biti stegnuti, pustite da vam drugi priđu i dajte im šansu. Drugi dio svibnja je mnogo aktivniji, opustite se i uživajte!

posao

Jupiter u polju posla i novca krajem prve dekade svibnja kreće direktnim hodom. No, vladar vašeg znaka, Merkur, tijekom cijelog mjeseca je što u retrogradnom kretanju, što u svojoj sjeni, pa je pred vama razdoblje kada ne treba žuriti i brzati jer će vas to samo uvoditi u pogreške i propuste u suradničkim odnosima. Najjači vam je postavljeno polje stranaca, putovanja, pa će aktivnosti u ovim segmentima biti mnogobrojne, ali i tu vrijedi – budite racionalni, praktični, strpljivi i konkretni i možete se nadati uspjehu, i to najviše kada u trećoj dekadi Sunce i Venera uđu u vaš polje karijere. U suštini, pred vama je mjesec kada neku veliku podršku od drugih nemate, istina je da sve zavisi samo od vas i od toga na koji način se postavite, ali zato imate više nego dovoljno volje i upornosti da sve situacije uspješno privedete kraju. Financijski segment će biti dosta uspješan, novac će vas “htjeti”, i tu ćete moći biti opušteni.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja ide unatrag, ali zato Jupiter u vašem znaku kreće direktno, pa je ovo razdoblje da vrlo uspješno riješite zdravstvene problematike iz prethodnog razdoblja. Ono što trebate je kretanje, jer ste skloni statičnosti, a prelazak na zdraviji način prehrane će sada dati velike rezultate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €