Magija

Djevica-Otkačeni horoskop- razmislite koliko u ovim prikaza zapravo ima istine!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Opsesivno-kompulzivni neurotici, koji se oslobađaju stresa čisteći stan, slažući robu i kineski porculan. Oni su prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. Pripadnici ovog znaka ne poznaju ljubav, bez emocija su, a kod njih se sve svodi na seks. Ako neki znak “prostitutka”, to je ovaj. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Djevice.

Sa Djevicom ste sigurni u jedno, kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkulira je li došlo vrijeme da vas eliminira.

I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. Otkud toliki talent za podlost i bezosjećajnost? Ipak su oni narcisi koji brinu samo o svome izgledu sa težnjom ka savršenstvu, kako oni to lijepo zovu. Djevica nema strasti u sebi, nježnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe.

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj (zbog sata koji otkucava dok je ona toliko daleko od svog cilja savršenstva) zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili bi da imate posla s androidom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkati sa emocijama – to je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se oslobađa pritiska, jer voda kipi. Čista fizika. Ona je vjerna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM