Magija

Djevica / Podznak Ovan-Vi imate više samopouzdanja i prodorniji ste od tipične Djevice!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ascendent u Ovnu ne slaže se baš najbolje sa znakom Djevice. Ovaj spoj znaka i podznaka često dovodi do unutrašnje podvojenosti i prilično skokovitog ponašanja. U ovoj kombinaciji prinuđene su da žive jedna pored druge dvije suprotne prirode koje će se teško stopiti u jedinstvenu prirodu. Ono što je tipično za Djevicu, a to je odbijanje da se prepusti svojim nagonima, ovdje se protivi razuzdanosti Ovnove životinjske duše.
Uredan i pragmatičan um iscrpljuje se u pokušajima da obuzda energične i agresivne ispade. Djevice ovog tipa su rastrgane između njihove dvostruke i kompleksne prirode. Ove osobe osciliraju između hrabrosti, smjelosti i pojačanog razuma zbog neprestane zabrinutosti. Prirodno, i ovdje će Ovan uspjeti ostvariti svoj karakteristični pečat, ali mora prethodno prevladati unutarnje barijere koje Djevica nesvjesno konstruira protiv njegove žestine i silovitosti – a osobnost rascijepljena između navaljivanja i povlačenja često se dugo traži prije nego što se pronađe.
Djevica – Ovan je, ovisno o situaciji, ambiciozno i ​​plodno biće, istovremeno ekscentrično i konzervativno, ekstrovertno i introvertno, pobunjeno i disciplinirano, instinktivno i promišljeno, oduševljeno i skeptično … Ako ove dvije prirode stalno proturječe jedna drugoj, lako se može dogoditi da se takva ličnost povuče u sebe, opterećena različitim osjećajima poput: krivica, stalna sumnja, nezadovoljstvo. Tako se stvara skrupulozni temperament, manijački pedantan do beskorisnosti i neuroze.
Ako ličnost, zahvaljujući povoljnom razvoju, uspije u sebi uravnoteži utjecaje oba znaka, metodičnost, strogost, mjera, realizam i inteligencija postaće dragocjena sredstva za razvoj inovatorskog duha Ovna i za ostvarivanje ideala. Avanture će se doživljavati u izvjesnoj sigurnosti, a potreba za slobodom izrazit se kroz traganje za unutarnjim skladom, izvan anarhije iu zaklonu od vanjskog kaosa. Takva ličnost će biti odmjerena i ustrajna i naučit da vlada svojom energijom da bi njeni poleti bili plodni a impulsi blagotvorni …
Vi imate više samopouzdanja i prodorniji ste od tipične Djevice. U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski. Toliko ste drugačiji od ostalih, pa Vam se često događa da Vas pogrešno shvate. Borite se za svoja uvjerenja kada je to potrebno, ali više volite koristiti svoj kritički duh koji čini od Vas sjajnog protivnika. Uživate u pronalaženju dobrih argumenata. Ako još naučite obuzdate svoj jezik, da Vaše kritike budu priopćene s više takta – postići ćete mnogo.
Inteligentni ste iu Vama su usađeni postojanost, metodičnost i apsolutna preciznost kojoj ne izmiče ni najsitniji detalj. Umijete pokrenuti druge, imate neiscrpnu energiju i potrebno je naći gdje da je usmjerite – možda bi trebalo da se posvetite nekoj novoj konstruktivnoj ideji i njenom ostvarenju. Pripazite samo da Vas sitnice ne onemoguće i da od “mnoštva lišća ne vidite drvo”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM