Djevica / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kuća ovog osjetljivog i miroljubivog stvorenja njegova je školjka i obiteljski krug je centar njegovog života. Ovakva osoba svoje slabosti nadoknađuje tako što život organizira do detalja, stalno se pridržavajući svojih principa. Nepovjerljiva je i pazi da se ne otvara pred bilo kim. Ume da se izrazi samo u obiteljskoj intimnosti ili u uskom krugu brižljivo odabranih prijatelja a vjernost u ljubavi i prijateljstvu stavlja na prvo mjesto.

Djevica – Rak je daleko od toga da se oduševljava na prvi nalet, ne daje se olako i gaji jednu vrstu stidljivog ponašanja, više u moralnom nego u fizičkom smislu, što od nje čini vrlo taktično biće, osjetljivo, iskreno i blago. Ponekad se, međutim, pokazuje kao suviše ukočeno. Pošto ne umije da riskira, ova osoba propušta prilike u životu, i to one koje valja zgrabiti odmah čim se ukažu. Ali zauzvrat, ona nije bez sposobnosti prilagodbe. Ako mora donijeti neku odluku, ona to čini s velikom brigom za detalj. Ozbiljna i skromna, pokušava zauzeti mjesto za koje misli da joj pripada, ne gajeći pretjerane ambicije.

U ovoj kombinaciji vidljiv je poznati sentimentalizam Raka koji se miješa s cerebralnom logikom Djevice, tako da dolazi do borbe unutar ličnosti u kojoj je pobjednik čas blažena mašta jednog čas intelektualne težnje drugog znaka. Rađaju se sukobi koji ovu ličnost čine “neodoljivom” za druge, ličnost koja je čas spremna popustiti entuzijazmu, čas se u potpunosti pokorava razumu, ali koja nikada ne zaboravlja onu drugu stranu svojeg “ja”, u sjeni njene unutrašnjosti. Svakako je prednost nositi dvije tako suprotne ličnosti u sebi jer to čini ove osobe posebno nadarenim da neposredno sagledaju suštinu svake situacije …

– Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika i obiteljskog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osjećajniji nego tipična Djevica i dajete prednost kućnom i obiteljskom okruženju. Sanjarije Vas stalno vezuju za djetinjstvo i vode Vaša osjećanja i izbor. Spontani ste samo kada se osjećate potpuno sigurno; tada otkrivate da ste luckastijim više nego što pokazujete. Vaše glavne ljudske vrline potiču iz činjenice da nikada ne zaboravljate svoje korijene, niti iskustva koja ste stekli u životu. Vaš autoritet je uvijek obojen izvjesnom brigom za druge – imate odličnu intuiciju pri ocjenjivanju ljudi i često se okrećete tuđim željama i potrebama.

Emocije su Vam veoma jake i sa Vama se mora postupati vrlo pažljivo. Strah od ismijavanja ili kritike, ponekad Vas čini diskretnom, diplomatične i konvencionalnom osobom; zbog izražene osjetljivosti, podložni ste uticajima sredine i težite vidjeti život kroz druge. Mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvijek realno. Vodite računa o svojim raspoloženjima, moglo bi Vam se dogoditi da sve shvaćate previše osobno.

Nadvladani osjećajima kojima ne možete zagospodarite, potreban Vam je zaštitnički oklop, mekani omot koji ulijeva sigurnost. Vi ste biće bogato prelivima i sposobno pomiri san i javu. Još ako bi malo izašli iz svoje školjke, uvidjeli bi da svijet nije tako prijeteći kao sto zamišljate …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD