Djevica / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je tip Djevice bogat kontraverzije i ozbiljnim suprotnostima. Ovdje su svijetlo i tamno, stabilno i pokretno, čvrsto i tečno, intuicija i razum, sukobljeni u jednoj međuzavisnosti koja ih tjera na suradnju. U kontaktu sa osjećajnim životom Riba, Djevica postaje senzibilnija, osjetljivija na dojmove i otvorenija ka svemu dobrom i zlom što dolazi iz unutarnjeg i vanjskog svijeta. Kad se unutarnje jedinstvo postigne, dobivamo jednu vrstu kompletnog ljudskog bića koje u sebi nosi ljepote i bijedu svijeta, koje odražava i razumije svoje bližnje. Tako ova dvostruka priroda ima šanse da se psihološki obogati iskustvima i samosaznanja.

Jedna polovica ovog bića htjela bi intelektualno i logički izmiri suprotnosti, a druga pliva u dvije vode, provlačeći se između hridi i pušta da je nosi kolektivni tok. Hendikepiran svojom osjetljivošću, racionalista pokušava kontrolirati mistika, dok sanjar pokušava naći uporište na čvrstoj zemlji, a zaljubljeni osjeća seksualnu radoznalost koja nije baš u skladu sa stabilnim brakom.

Ova psihološka dvostrukost razrješava se tek u naizmeničnosti između jednog, preciznog i metodičnog karaktera i jedne tekuće, promjenjive prirode sa slabo definiranim obrisima. Ukoliko dominira Djevica, ovakvo biće se kontrolira samo – a kontrolira i druge istom prilikom. Ako, naprotiv, dominiraju Ribe, imamo posla s učinkovitim oportunist, vrijednim, velikodušnim, kadre da sve pruži za dobra djela.

On živi jednim posebnim unutarnjim ritmom. Ambivalentan je, osjetljiv i ovo je često nezaštićena priroda koja pati baš zbog svoje nesposobnosti da reagira. Bez obzira na to, odricanje u životu, prihvaćanje da se žrtvuje za druge i podnošenje nametljivog stava drugih, uvijek su nešto najbolje u ovoj osobi koja se uzalud nada da će u pažnji drugih i moralnoj podršci koju ima u sebi naći smisao života. Ali, kada ova priroda uspije prevladati ovakav stav odricanja, što se ne događa rijetko, pokazuje sposobnost da shvati istinske vrijednosti života …

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, suosjećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče s neuspjehom pa onda neće ni pokušati nešto učine, jer nisu sigurni u uspjeh – teškoće ih tjeraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene. Lako gube snagu i energiju. Događa se da pogrešnim ljudima ukažu svoje povjerenje …

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život. Prilicno ste pasivni i često živite u suprotnostima sa svojim željama: privlači Vas ono što ne možete imati. Imate veliku potrebu za sigurnošću u ljubavi i zato ćete možda često biti u prilici nanijeti bol drugima. Ponekad Vam zato nedostaje mjere i zbog toga ste u stanju da se bacite u neka nepoznata iskustva, u mistično. Imat ćete mnogo nejasnih i kaotičnih odnosa s drugima. Ići ćete do kraja u borbi između bića koje je razumsko i bića koje je maštovito i iracionalno. Takav ste tip ali brak bi mogao Vas uravnoteži …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK