Magija

Djevica – tip Englez-Horoskop i kriminal (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Poslije Ovnova, kako kaže FBI statistike, Djevice najviše vole oružje. Ništa manje vole i prijevare. Astrološki su mnogo zanimljivije. U ovom znaku nećete naći tipičnog ubojicu, luđaka, pravog zlotvora … Čak je tu prava plejada svih samih humanista: Majka Tereza, patrijarh Pavle, zatim Tolstoj …

Ali, ako otvorite dnevnu tisak i potražite crnu kroniku – sitni lopovi, varalice, obijači i vašarski prevaranti – svi su odreda rođeni u ovom znaku. U nekim novinama stavljaju i datume rođenja pored imena kriminalaca, pa izvolite. Dušu je dalo za proučavanje!

Tko je sve rođen u ovom znaku od (ne) slavnih?

Velike financijske afere u pravilu su plan neke Djevice koja je sve smislila i organizirala, a onda se elegantno povukla. S plijenom, naravno, a dokaza nema. Ako netko i treba da se kazni za sve, teško da će to biti organizator plana, Djevica.

Čuvena Velika pljačka vlaka u Engleskoj iz šezdesetih godina, koja se smatra za savršen zločin, jer su svi akteri uspjeli pobjeći u Južnu Ameriku, poslije 38 godina (2001) imala je epilog na britanskom sudu, jer se “najslavniji” od 16 pljačkaša Ronald bigz sam javio da odsluži kaznu. Bio je star i bolestan, ali nema veze. Iako je rođen u znaku Lava (8 8), ima stelijum planeta u Djevici. Preminuo je 2013, u staračkom domu na sjeveru Londona.

Glavni organizator – Bruce Reynolds, rođen je, naravno, u znaku Djevice, 7. rujna. I on je preminuo 2013, malo prije Bigza, s tim što je u bijegu bio samo pet godina, ali je odslužio kaznu od tek deset godina. Bio je mozak operacije, nije sudjelovao u ranjavanju strojovođe, niti je bio sklon nasilju.

Iz vlaka su ukrali 120 vreća s novcem. Tada je to bilo 2,6 milijuna funti, danas bi ekvivalentan iznos bio oko 54 milijuna eura. I Bigz i Reynolds pisali su knjige o pljački vlaka. Nekoliko filmova snimljeno je o ovom događaju.

Opet velika pljačka, opet u Engleskoj, 1993, ali je kradljivac uhvaćen poslije 12 godina, na temelju vlasi kose. Glavni inspektor ovog slučaja rođen je u znaku Djevice, kao i lopov!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK