Djevica / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo je interesantan spoj dvije instinktivno proturječne i komplementarne prirode. Introvertiranost Djevice i ekstravertnost Vodenjaka ovdje nalaze neki svoj sklad zahvaljujući moći realizacije svojstvenoj i jednom i drugom znaku; Vodenjak, određena, entuzijasta i uvijek spremna za nove stvari, pokušava ukloni određene blokade i obrambene mehanizme koji isuviše često sprječavaju Djevicu da ispolji svoje humanitarne i socijalne obdarenosti, većinom ugušene suviše hladnim i kritički nastrojenim intelektom.

Tako se rađa ličnost otvorena ka vlastitim potrebama, ali i ka potrebama drugih, uvijek spremna svom životu postavi zaista visoke ciljeve, podržana konstruktivnom kritikom u sukobima ne samo vlastitih namjera već iu vanjskom svijetu. Ova kombinacija daje oprezne avanturiste, savjesne idealiste i iskrene prijatelje. To su gotovo uvijek vanserijske i neobično snažne osobnosti, prije svega u intelektualnom pogledu. Obdarene su čudesnom intuicijom i nadnaravnom sposobnošću za analizu karaktera. Teške situacije ih rijetko zatiču nespremne, jer umeju da se suoče s problemima na racionalan i uredan način, čuvajući optimizam i nadu.

Ponašaju se kao da su uvijek svjesne činjenice da pripadaju ljudskom rodu. Njihov bratski pristup i društveni entuzijazam ne idu bez izvjesne moralne slobode, pod uvjetom da je razmjena poštena, jer sebi ne dopuštaju slučajne susrete. Mada nisu posebno nepovjerljive, ovakve osobe su oprezne da ne bi ispale budale. Više su naklonjene prijateljstvu nego ljubavi, jer se plaše da ne utonu u vrtoglavicu strasti i tamo izgube svoj integritet …

– Vi ste nekonvencionalni i otvoreni prema novim stvarima, skloni eksperimentiranju i vjerojatno živite intenzivnim životom – to je ono što Vas čini drugačijim od tipičnih predstavnika Vašeg znaka, Djevice. Drugima možete izledati čudno jer dosta često mijenjate raspoloženja. Djelujete samouvjereno, a kada postanete zreli odišu atmosferom: “Ako Vam se dopadam, baš lijepo – ako Vam se ne dopadam nema problema”. Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom.

Ponekad ste ekscentrik koga ne brine što drugi misle – idete ka vlastitim ciljevima na svoj način. Možete biti i buntovni – ali uvijek s “razlogom”. Riječ je o Vašem “razlogu”. Vrlo ste napredni u svojim razmišljanjima a dobra koncentracija Vam ide u prilog. Oko Vas uvijek lebdi dašak neobičnog i jedinstvenog – volite neobične i daleke stilove. Imate složenu prirodu, tešku za upoznavanje. Jedna strana Vaše ličnosti traži prije svega sigurnost dok druga sanja o slobodi, o neovisnosti i fantaziji.

Posjedujete strast za istraživanjem i za tim da se postavite u poziciju koja doprinosi drugima i općem dobru. Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati da bi ojačali svoju osobnost. Ukoliko u blizini imate bića koja Vas razumiju, vole i znaju što znače odricanja, sve će ići kako treba. Ukoliko je suprotno, dobit ćete svoju slobodu uz mnogo lomova …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €