Dnevni horoskop za 05.Jul 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan: Na emotivnom planu će vam biti sve ljepše i uživat ćete s partnerom u izlascima. Potražite pomoć kolega kako bi završili posao na vrijeme. Povedite računa u prometu ako ste vožač.

Bik: Partneru smetaju neki vaši stavovi pa pokušajte malo nešto promijenite. Izbjegavajte konflikte sa kolegama po svaku cijenu. Psihički ste malo uzdrmani.

Blizanci: Pojavit će se osoba koju će te upoznati preko prijatelja koja će vam se odmah svidjeti. Danas će te zračiti posebnom karizmom. Na poslu je sada dobro. Zdravlje stabilno.

Rak: Sa partnerom se dobro razumijete i svakim danom vam je veza sve bolja. Sa nadredjenim nemate dobar odnos i imat ćete malih problema na poslu. Prolazna glavobolja.

Lav: Ne mislite više na staru vezu već se okrenite novoj i opustite. Posvetite više vremena obitelji zapostavili ste je zbog poslovnih obveza. Moguć manji dobitak. Zdravlje dobro.

Djevica: Muči vas ljubomora nepotrebno partner vam je vjeran. Razgovarajte o svemu s partnerom. Pazite s kim počinjete poslovnu suradnju. Manji uzdatak. Pazite se od ozljeda.

Vaga: Zaljubljeni ste i to se na vama vidi. Uživate u zajedničkim trenucima s partnerom. Završavajte poslove na vrijeme nemojte ih stalno odlagati. Bavite se sportom.

Škorpion: Ako ste sami prihvatite poziv za izlazak od osobe s kojom radite. Trudite se da na posao dolazite na vrijeme da vas ne opominju. Moguć kraći put. Zdravlje dobro.

Strijelac: Lijepa večer će te provesti u izlasku s partnerom i prijateljima. Javit će vam se prijatelj koga dugo niste vidjeli. Situacija na poslu je sada bolja pa možete odahnuti. Zdravlje dobro.

Jarac: Pokažite malo više emocija prema partneru nekako ste u emotivnom grču. Radite i ono što vam ne odgovara ali za sada nemate izbora. Osjetljiv respiratorni sustav.

Vodenjak: Probajte osvježiti vezu kraćim putovanjem. Treba vam malo više vremena za ljubav. Niste usredsredjeni na posao koliko bi trebalo pa imate problema. Prolazna glavobolja.

Ribe: partner želi više vremena provodite zajedno. Iznenadite partnera malim poklonom. Izbjegavajte raspravke s kolegama gledajte što je za vas najbolje. Zdravlje dobro.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €