DNEVNI HOROSKOP ZA 10. KOLOVOZ 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
Ukoliko želite upišete novi tečaj ili dopuniti svoje obrazovanje, današnji dan je idealan za aktivnosti te vrste.Neka od vas će ovaj planetarni utjecaj iskoristiti za čitanje zanimljive literature više zabavnog nego znanstvenog karaktera. Bez obzira na to u koju grupu spadate, imat ćete izraženu potrebu da vrijeme provodite u kući.

Bik
I danas ste skloni analiziranju bića i pojava. U vama se probudila želja da dublje spoznate svijet oko vas. Skloni ste osamljivanju, pa đe se vaši najmiliji zabrinuti. Godit će vam da šetate ili vrijeme provodite u prirodi. Kad je o partneru riječ, osjeća da ste se distancirali, pa bi bilo dobro da mu pokušate objasniti razloge vašeg povlačenja u sebe.

Blizanci
I današnji dan je povoljan za Blizance. Opet ste u pokretu, okruženi ljudima, a kad je riječ o društvenim zbivanjima, naprosto ne znate gđe biste prije da idete. Ukoliko ste zauzeti, očekuju vas lijepi trenuci u dvoje, a ako ste među slobodnim pripadnicima ovog znaka, avantura je na pomolu. Netko zanimljiv bi vam se mogao ušetati u život.

rak
Osjećate da ste negđe napravili propust, kako u poslovnom, tako iu privatnom životu. I danas je naglašena briga za zdravlje, pa se u tom smislu aktivirati. Vrijeme je da povedete računa o prehrani i da za promjenu pojedete nešto zdravo. Organizam vas upozorava da mu nešto nedostaje, zato se malo više pozabavite planiranjem obroka.

Lav
Lavovi su i danas okupirani ljubavnom stranom svog života, na kojoj im u zadnje vrijeme i ne ide baš najbolje. Niste navikli na takvu situaciju, pa vam je i ego povrijeđen, ali ste odlučili da ne odustajete. Pazite da ne postanete prenapadni ili osobi čiju naklonost želite steknete ne počnete dosađivati.

Djevica
Vama je neophodan odmor. Prenapeti ste i osjećate da ćete naprosto eksplodirati ako nastavite ovim tempom. Kad je o kontaktima riječ, držite se provjerenih prijatelja. Godit će vam njihovo društvo, ali u malim dozama. Skloni ste čaprkanju po svim tajnama ovog svijeta, pa je moguće da iskopate nešto što vam se neće svidjeti.

Vaga
Vi i danas radite. Dnevni raspored vam je poprilično gust, pa očekujte da ne ostvarite baš sve što ste zacrtali. Pojačana je mogućnost neplaniranih poslovnih puteva ili ćete doći u situaciju da se nešto, za što ste mislili da će vam trebati malo zakomlikuje i uspori vas. Veći dio dana provest ćete šaljući mailove i telefonirajući.

Škorpion
Vi biste da se danas odmorite i opustite, ali čini se da će vaše želje biti jedno, a Stvrno mogućnosti nešto drugo. Po svemu sudeći pred vama je dan pun dešavanja kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Naglasak je ipak više na poslovnim dešavanjima u kojima bi vas mogao zateći nagli preokret situacije u vašu korist.

strijelac
Danas ste osjećajniji nego inače. Kao da se vaša saosjećajna nota udovstručila, bit ćete voljni saslušati druge, pa i da im pomognete, ako je moguće. Nastojte ne pretjerate, jer nije nužno biti rame za plakanje svakom tko zakuca na vaša vrata tijekom dana. U ljubavi vas očekuju brojna ugodna dešavanja.

Jarac
Ukoliko se okrenete ljubavi, pred vama je jedan lijep dan. Sve druge oblasti su vam lošije aspektovane. Raspoloženje vam nije najsjanije, ali to se može pridati i vremenskim promjenama na koje vi reagirate, čak i više nego pripadnici ostalih znakova. Nervozni ste, pa je mogućnost sukobljavanja s neistomišljenicima povećana.

Vodenjak
Vodenjaci današnji dan koriste za druženja. Iskoristit vrijeme da se sretnete sa svim onim dragim ljudima, s kojima to tokom sedmice niste uspjeli, zbog silnih obveza koje ste sebi natovarili na glavu. Moguće je i da ostvarite nova poznanstva koja će brzo prerasti u prijateljstva, što nije iznenađujuće, ako se uzme u obzir koliko vi volite ljude.

ribe
Izgleda da to što je četvrtak u vašem životu ne igra bitnu ulogu. Naime, vi i danas radite istim tempom. Ovaj put vam to ne pada teško, mada ne bi bilo na odmet da ste nekad slobodni ili bar u stanju sami raspolažete onim vremenom koje se u vašem životu samo vodi kao slobodno. Smanjujte radni tempo krajem tjedna!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €