DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUL 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
Danas vas očekuje upravo buran poslovan dan. Imate mnoštvo obveza i stvari koje treba privesti kraju, pa ćete se svu svoju energiju uložiti na riješavanje dnevnih zadataka. Radi se o dijelu posla koji naprosto ne možete prepustite drugima, pa ćete se u skladu s tim malo više angažirati.

Bik
Voljeli biste pobjeći na kratko, udaljiti se od svega. Trenutak za to još nije došao, ali vi naprosto više nemate strpljenja. Svaka vaša misao danas biće usmjerena prema putovanjima. Umjesto da trošite energiju na maštanje, bilo bi bolje da se pokušate sabrati i odraditi dnevne zadatke. Vaših pet minuta tek dolazi, do tada imajte strpljenja.

Blizanci
Nije baš idealan dan za vas. Da li je u pitanju činjenica da je tek početak sedmice, pa da se teško prilagođavati novim radnim obvezama ili ste naprosto nezadovoljni i umorni od svega, vi najbolje znate. Bit će da je od svega po malo uzrok vašeg današnjeg povlačenja u sebe. Ovo i nije tako tipično za vaš znak, ali nekad ste i vi skloni šutnji.

rak
Manite se svega osim ljubavi! Ako želite dan provedete na najugodniji mogući način posvetite se partneru i pazite ga i mazite onako kako samo vi znate. Vrijeme je povoljno za ljubavne kontakte, ali ne i za druge stvari u vašem životu.Danas usrećite partnera pa ćete se i sami osjećati sretno i zadovoljno.

Lav
Kao pravi radoholik vi s početkom tjedna svoje snage usmjeravate na posao i već razmišljate koje poteze povući da biste sebi osigurali uspijeh. Dok ste u radnom elementu bacite se na nove pothvate, jer vas povoljan utjecaj zvijezda u toj oblasti štiti još kratko, kasnije ćete biti okupirani drugim problemima.

Djevica
Gubite volju i energiju, a i želju za radom, što se vama gotovo nikad ne događa. Kronično ste umorni i trenutno vam je neophodna kratka pauza, a tek je početak sedmice. Utjehu nalazite u društvu partnera koji će vam svojom pažnjom olakšati muke. Razmišljate o dijeti ili novom načinu prehrane, jer ste u zadnje vrijeme nagomilali kilograme.

Vaga
Ostanite kod kuće! Danas niste u elementu ni za što drugo. Moguće je da ponedjeljak na vas dijeluje tako da prije nego što bilo što počnete, vi u stvari izgubite želju za radom. To je samo prolazna kriza, ali ako ne možete oduprijeti se osjećaju nezadovoljstva, ostanite kod kuće i priuštite si još jedan dan odmora.

Škorpion
Sa partnerom ste već neko vrijeme na istoj valnoj dužini i vaša veza teče bez većih trzavica. Osjećate kao da dijelite svaku misao pa razmišljate da ga iznenadite izletom ili malo drugačijim izlaskom. Prijalo bi vam naći nekakvu aktivnost koju ćete moći upražnjavati skupa, pa, tko zna, možda to postane vaša mala tradicija.

strijelac
Danas veći broj pripadnika ovog znaka razmišlja o svom imovinskom stanju. Novac vam je na pameti, bilo da ga nemate, pa ga želite zaraditi, bilo da ga imate, pa želite ga uvećate. Neki manje sretni pripadnici znaka, morat će nositi s nagomilanim računima, za koje je već pristiglo par opomena.

Jarac
Zadubili ste se u sebe i kopate. Razgledate vaš unutarnje svjetove i nanovo ste zamišljeni i tužni. Nisu drugi krivi ako ste u sebi vidjeli samo sivilo. Pokušajte drugačije pogledate na svijet oko sebe i uvijdećete da se pod novim utjecajem sve u vama mijenja. Niste baš pričljivi, ali bi vam godilo da svoje strahove podijelite s partnerom.

Vodenjak
Još ste pomalo tužni i zamišljeni. Sa partnerom je sve u redu, ali je opet kod vas prisutno nezadovoljstvo. Suština je da ste vi nezadovoljni svojim životom, a ne samo nekim od njegovih segmenata. Pokušajte se priberete i da drugačije odredite prioritete. Možda stremite ka pogrešnim ciljevima, ali za to nisu krivi ljudi oko vas.

ribe
Druženje s prijateljima, još kad bi moglo unutar vašeg doma, bilo bi idealno za vas danas. Vrijeme provodite lutajući između nagomilanih obveza. Niste u radnom raspoloženju i ništa vas ne može natjerati da se uključite. Veče ipak provodite na vama prigodniji način, uz brojne kontakte i druženja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €