DNEVNI HOROSKOP ZA 28. LIPANJ 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
I današnji dan vam je u znaku posla. Možda ste mislili da je vaš jučerašnje angažiranje bilo dovoljno da sve dovedete u red, ali danas ćete se uvijeriti u suprotno. Dočekat vas hrpa nedovršenih poslova koje ćete opet sami sređivati. Ne bi bilo loše zatražiti pomoć od suradnika i da se na taj način barem djelomično rasteretite.

Bik
Još uvijek je vrijeme povoljno za investiranje ili bilo koju vrstu trgovačkih pothvata. U izgledu je da kakvu god novčanu transakciju obavite vi budete na dobitku. Kad je o ljubavi riječ cvjetaju vam ruže. Ukoliko ste zauzeti, osjećate se sretno i zaljubljeno, a ukoliko ste slobodni bacate se u osvajačke pohode.

Blizanci
Ni danas niste raspoloženi za obiman posao koji vas očekuje i želite pobjegnete i maknite se negdje gdje vas nitko neće moći uznemiravati. Pokazali ste se kao osoba koja uvijek ima riješenje za sve, pa ste sada izloženi većem pritisku od strane okoline koja nastoji od vas izvuče maksimum koristi.

rak
Osjećate se pomalo umorno od dana koji su za vama i danas biste voljeli da vrijeme možete iskoristiti na način koji bi vam u što većoj mjeri povratio živost. U vašem slučaju to bi bilo izvedivo samo preko kupnje. Imate potrebu da sebe obradujete nekom sitnicom, pa to i učiniti. Uvijdećete da je samo malo potrebno, pa da vam sve djeluje vedrije.

Lav
Ukoliko očekujete financijske rezultate nekog nedavno obavljenog posla, danas biste se mogli obradovati. Mnogim Lavovima stoji zarada, ali i akcije usmjerene ka njenom uvećavanju. Danas naprosto ne želite baviti sitnicama, ali daleko od tog da ste lijeni ili da izbjegavate poslove, naprosto želite konkretnu akciju koja donosi novac

Djevica
Vaša sposobnost organizacije danas dolazi do izražaja. Moglo bi se dogoditi da budete izloženi većem radnom pritisku, jer će vam suradnici natovariti popriličnu količinu poslova .Savjetuje vam se da ne preuzimati sve u svoje ruke, jer niste dužni prikrivate tuđe propuste. Emocionalna strana vaše osobnosti je i dalje naglašena.

Vaga
I danas ste neraspoloženi. Možda bi bilo dobro da iznajmite nekoliko filmova i dan provedete kući. Razmišljate o ljubavi i prisjećate se nekih trenutaka s osobama koje su odavno prestale biti dio vašeg života. Bit ćete u iskušenju da pokušate saznati nešto o tome gdje su sada i kojim putem je krenuo njihov život.

Škorpion
Nastojte danas obiđete sve one ljude kojima ste to davno obećali, pa niste ispunili. Neki od prijatelja su vas se istinski zaželjeli. Izbjegavajte mračne teme i priču o smrti, jer njome nitko nije fasciniran do te mjere do koje ste vi. Ukoliko ne možete oduprijeti, pokušajte sve priče na tu temu svedete na minimum.

strijelac
Vi ste i dalje aktivni i voljni da se u potpunosti predate poslu. Vaše zalaganje je za svaku pohvalu i to vaši suradnici vide. Ukoliko ste sebi zacrtali da ostvarite nekakv Bitiniji uspijeh na poslovnom planu, krenuli ste dobrim putem ka realizaciji. Djelujete krajnje odlučno zacrtano i ostvarite, a vrlo brzo uvidjet i prve rezultate.

Jarac
Na poslu i danas nema bitnijih dešavanja. Gotovo da se dosađujete na radnom mjestu, što vam se rijetko kad događa, s obzirom na vašu naglašenu potrebu da date svoj doprinos kolektivu. Ipak to vam ostavlja dovoljno vremena za razmišljanje o novim projektima, pa iskoristite vrijeme za njihovo osmišljavanje.

Vodenjak
Vjerovatno imate želju da sa partnerom prodiskutujete neku situaciju ili događaj koji je na vas ostavio jak dojam. Možda partner ne dijeli vaše mišljenje pa budite malo uvđajniji. Nekad se ponašate po principu ono što hoću moram dobiti odmah, što vam i ne dolikuje. Ukoliko pokažete makar malo razumijevanja za drugu stranu, isplatit će vam se.

ribe
Raspoloženi ste samo za priču o ljubavi i sve ono što je u vezi s tim. Blago vašem partneru pored vas danas. Bit ćete skloni ga obaspete lijepim iznenađenjima i ljubavnim izjavama. Idealno bi bilo da ukoliko imate mogućnost otputujete skupa na dan ili dva. Iskoristite ovaj pozitivan utjecaj, jer neće potrajati još dugo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €