DNEVNI HOROSKOP ZA 29. PROSINAC 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
Trenutni raspored planeta donosi vam uzbudljivu tajnu avanturu, ali danas nećete biti pretjerano raspoloženi za igre. Ovo je dan u kojem želite opustiti u obiteljskom krugu ili barem da dio dešavanja izvana unijeti u vaš dom. Potrebno vam je kvalitetno vrijeme sa vašim najmilijima da biste konačno napunili baterije. To je ujedno i najbolji način da se pripremite za sedmicu pred vama.

Bik
Ne brkajte prijateljstvo i ljubav! Kod vas su te kategorije često povezane pa se htjeli to ili ne nađete u nezgodnoj poziciji. Upravo zbog ovakvog vašeg nastupanja, druga strana vas doživljava kao vjetropira koji ni sam nije u stanju razluči što u stvari i sa kim želi. Ovo je dan u kojem ćete imati mnoštvo kontakata i poziva na druženje pa ih iskoristite na pravi način. Uživajte i dobro se provedite.

Blizanci
Vama je na pameti novac i troškovi koje imate. Teško da ćete uspjeti da ih izbjegnete iako ovaj dan nastojite riješite sve poteškoće oko sume koju trebate dati. Ni uz vašu najbolju moguću volju neke izdatke ne možete izbjegnete, ali barem, možete se potrudite da oni budu što manji i da ne pretjerujete s poklonima iako ste neke ljude s njima željeli da obradujete. Ovo nije povoljan period za vas.

rak
Vrlo ste emotivni za što je kriv Mjesec koji tranzitira kroz vaše prvo polje. Odnos s partnerom danas dobiva na važnosti iu velikom diktira vaš emocije, pa ćete biti više okrenuti stanju između vas dvoje. Svaki sukob bi vas mogao uzdrmati, pa vam se savjetuje da izbjegavate nezgodne teme. Nepovoljna pozicija Merkura u osmoj navodi i na česte sukobe uopće, pa je danas veoma važno da neke stvari i prešutite.

Lav
Vi ste se na ljubavnom planu našli u povoljnijem položaju. Nekim pripadnicima ovog znaka se smiješi iznenadni prekid jedne i početak druge veze. Ukoliko tu pravu osobu još niste sreli, večeras se svakako potrudite da budete na nekoj zabavi, jer je lako moguće da vam se kad najmanje očekujete ukaže prilika za nešto novo i uzbudljivo.

Djevica
Predstoje vam ljepša dešavanja na ljubavnom planu. Očekuju vas prijatni trenuci s voljenom osobom, kao i mnoštvo lijepih poznanstava. Današnji dan posvetite prijateljima, jer će vam oni itekako trebati. Kontakti s drugima sada dobivaju na važnosti i vi ne možete, a da ovaj dan ne provedete u većem društvu. S poslovne strane ste sasvim sigurni u svoj uspjeh, pa ste barem danas opušteni.

Vaga
Ne brkajte posao i ljubav jer ćete vrlo brzo uvidjeti da ste se prevarili. Osoba koja vam je zanimljiva, interesiraju vas samo zato što je drugačija od vas, ali to ne znači i da je riječ o pravom izboru. Lako je moguće da ćete se prvi put morati suočiti s odbijanjem sa neke strane pa je to još dodatni razlog da ne počinjete osvajačke pothvate. Sjetite se samo da ćete svakodnevno morati se susrećete čak i pri negativnom ishodu osvajanja.

Škorpion
Ukoliko ste tijekom tjedna imali obveze, ni ovaj dan vam neće proći u odmoru. Ukoliko ste bili malo rasterećeniji isto vam se piše, obveze kucaju na vaša vrata i ne možete im izmaknite. Neki pripadnici ovog znaka će se danas opredijeliti za osmišljavanje poslovne strategije za naredne radne dane, dok će drugima na pameti biti novi projekti. U kojoj god da ste kategoriji, očekuje vas naporan dan, ali okončan uspjehom.

strijelac
Vama sve ide kako ste i zamislili, novac, ljubav, prijateljstvo, pa i zdravlje u ovim hladnim danima nije vam bitnije ugroženo. Danas vam se savjetuje da ne pretjerujete s trošenjem. Ono što je za vas dobro jeste da u kupnju povedete nekog štedljivijeg tko će vam skrenuti pažnju i na cijene i na nepotrebnost svih stvari koje trpate u košaricu. Iako vam se ideja možda neće svidjeti u početku, na kraju ćete biti zahvalni zbog toga.

Jarac
Ovo je razdoblje u godini u kojem mnogi Jarčevi proslavljaju svoj rođendan, pa su samim tim puni energije i pozitivizma koliko se to već može reći za njih.Ukoliko spadate među slobodne pripadnike znaka vrijeme posvetite ljubavnim osvajanjima, jer je pravi trenutak za to. Prepustite se flertu i uživajte. Ukoliko ste pak zauzeti ovo je idealan dan da ga posvetite njegovanju onog lijepog u vašem odnosu s partnerom.

Vodenjak
Manje zdravstvene poteškoće bi mogle biti prouzročene namirnicama koje danas koristite u svojoj prehrani. Ne pretjerujte s egzotikom i držite se isključivo onih provjerenih stvari. Pred vama je dan u kojem možete učiniti nešto kvalitetno za sebe, pa neka to bude odabrana prehrana bogata vitaminima. Isuviše začinjena hrana vam se ne preporuča pa se držite podalje od nje.

ribe
Svuda oko vas je ljubav i nježna osjećanja. Raspoloženi ste za romantiku u svim sferama. Slobodni pripadnici ovog nježnog znaka bi danas mogli da se zaljube, pa i da budu u iskušenju da nekome otkriju tajne svog srca. Oni zauzeti će učiniti sve da se voljena osoba kraj njih osjeti privilegirano. Pred vama je dan za ljubav u kojem ćete uživati ​​cijelim svojim bićem, jer je ljubav jedino što vam je važno u životu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €