DNEVNI HOROSKOP ZA 31. SVIBANJ 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
Pred vam je dan koji biste najradije poželjeli izbjeći kada je o obvezama riječ. Imate toliko toga na dnevnom redu da ne znate od čega biste prije krenuli. Pokušaćete da se izvučete od svih izvanrednih aktivnosti, kao i da se na neki način osloboditi od uobičajenih dnevnih obveza. Danas bi vam prijalo druženje i izlazak pa to sebi i priuštite.

Bik
Bikovima je današnji dan u znaku novca i uopće materijalnih sredstava. Da bi ste se osjećali zadovoljno neophodno je da se vaš imovisko stanje poboljša. Danas pokušajte osmislite na koji način biste to mogli ostvariti. Vrijeme je za akciju, ali samo ukoliko ste ju prethodno pažljivo isplanirali.

Blizanci
Stalo vam je da na nekoga ostaviti dojam, pa ćete se zaista svojski truditi da to i postignete. Oslonite se na svoj urođeni šarm i počastite okolinu neodoljivim osmijehom. Nervoza koju danas osjećate je tipična za fazu u kojoj ste se našli, pa se ne uzbuđujte isuviše oko toga ako je vaši najbliži ipak primijete. Pred vama su značajne promjene.

rak
Već duže vrijeme ste pod stresom, čini vam se da su stvari izmakle kontroli i hipohondar u vama se javio. Ono što vam u stvari treba jeste da se malo odmoriti i smirite tok misli koji je krenuo da oscilira iz krajnosti u krajnost. Shvatite da za bilo kakvu odluku imate na raspolaganju sve vrijeme svijeta, pa samim tim ne treba požurivati ​​stvari.

Lav
Za mnoge Lavove ovo je dan u kojem je naglasak na prijateljskim kontaktima. Iako je početak sedmice i samim tim ste pretrpani obvezama i planovima koje u narednim danima treba provesti u djelo, nastojte današnji dan provedete uz drage ljude, koje zbog posla već neko vrijeme zanemarujete.

Djevica
Vi imate potrebu uroniti u obveze i na taj način pokazati da i vaš postojanje ima svoju svrhu, plan, uopće smisao. Stvar je u tome da se vi osjećate živima jedino kad radite i to kad ste pretrpani obvezama. Danas ćete biti zadovoljni, jer ćete poslovnih aktivnosti imati toliko da ništa drugo neće moći uključiti u vaš raspored.

Vaga
Vi ste bezbrižni i uljuljkani u misli o novim financijskim mogućnostima koje će se danas pojaviti.Tačnije zasigurno dobivate određenu svotu novca, koju ćete sa zadovoljstvom utrošiti na neke samo vama bitne stvari. Volite obradujete i sebe i drage ljude s nekim sitnijim poklonima, pa ćete se tako postaviti i danas.

Škorpion
Nije dobro vama danas protivrječiti. Skloni ste da nadugačko i naširoko branite svoje stavove, pa i one koji su zreli za mijenjanje, što je samo potvrda vašeg tvrdoglavog ostajanja pri svome po svaku cijenu. Nije bitno to što vi niste u pravu, bitno je da nikome ne dozvolite da vas osporava. Bit ćete skloni se suprotstavljate svima i svemu.

strijelac
Što se tiče Strijelaca, dan je u znaku ljubavnih kontakata. Za slobodne pripadnike znaka ovo znači nova poznanstva, a za zauzete dobar odnos s partnerom. Ipak imajte na umu da vam Merkur danas može donijeti nepromišljenost prilikom kontakata s bliskim ljudima, pa pokušajte obuzdate jezik koji vam je danas malo brži od pameti!

Jarac
Danas ste zaista vrijedni. Radite kao da vam je to jedino važno u životu. Ništa drugo ne dobiva mjesto u vašem prebukiranom rasporedu. Odlučni ste sve svoje dnevne aktivnosti obavite dobro, kao i da za njih dobijete maksimum priznanja. Vaša ambicija je danas izuzetno naglašena i usmjerena ka konkretnom cilju!

Vodenjak
Iako je trenutno u vašem životu isuviše dešavanja koja vas na neki način bacaju u različite aktivnosti i naprosto umaraju s količinom angažiranja koja je potrebna da se s njima izborite, vi uspješno iznalazi rješenja. U svojim rukama držite sve konce, pa se iako s mukom, za sada se dosta dobro držite. Odmorite malo i pustite da drugi brinu.

ribe
Danas vam je potreban mir i komocija u kućnoj atmosferi. Dosadilo vam je da se dajete u poslovnim pothvatima u bilo kojoj mjeri, pa ćete danas jasno povući crtu i svojim suradnicima staviti do znanja da ne mogu od vas očekivati ​​da ste im uvijek na raspolaganju. Umjesto rada vi ćete se više prikloniti odmaranju i prijeko potrebnom opuštanju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €