Magija

Dobrota je iz pakla izašla – aspekt opozicije

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Aspekt opozicije u astrologiji nije uvijek težak, iako u najvećem broju slučajeva donosi konflikt i otvoren sukob … Ako promatramo opoziciju kroz prirodu polja 1 i 7, kao ja i ti odnos, onda je oporba konflikt – ja sa ne-ja, točnije s onim što definiramo da je različito od nas. Međutim ne bismo mogli vidjeti tu suprotnost da nije točno naspram nas. Ako vidimo sve ono što nismo, zašto nas onda i dalje nervira?

Nervira nas zato što vidimo da nam taj dio nedostaje ili da taj dio ne razumijemo dovoljno. Da bismo nešto razumjeli, moramo napustiti zonu komfora, a to često nije ugodno. Oporba zato, iako konflikt, je i način upoznavanja sebe kao i svojih jakih strana, oporba je dobar način da naučimo nešto novo o sebi, buduću da je u totalnoj suprotnosti s onim što već jesmo.

Zato, nikada ne treba težiti samo jednoj strani, jer ideal nikada nije na kraju, već na sredini. Ideal obuhvaća i dobro i loše, svjetlost i tamu, žensko i muško …

Iako će Saturn i Mars napraviti egzaktnu opoziciju, izvan svih intenzivnih momenata koji ovaj odnos nosi, može se reći da je to energija usmjerena na nešto novo, a protiv šablona i ustaljenih obrazaca ponašanja. Može predstavljati ,, dizanje iz mrtvih “, regeneraciju i radikalno mijenjanje stavova. Neće biti ugodno, ali ne znači da će takav biti i ishod.

Ovo je aspekt oslobađanja od tame, jasno se vidi što se može učiniti, a što ne. Mars u Blizancima je promjenjiv i brzoplet, pa ne bi trebalo odustajati od vlastitih zamisli samo zato što se trenutno čine dosadnim ili se stvari ne odvijaju prema planiranom … Mars opozicija Saturn predstavlja i generacijski jaz, mladost protiv starosti, ali i nerazumijevanje koje proizlazi iz toga .

Mladi mogu biti brzopleti i promjenjivi, bitno im je iskustvo, ne toliko učenje o tom iskustvu. Tipičan predstavnik ovoga je Mars u Blizancima, koji označava vitalnu i promjenjivu energiju. Sa druge strane, Saturn u Strijelcu je simbol mudre, starije osobe koja ne ide više za iskustvima, koliko za učenjem i poukom kojom će se voditi.

Cilj Saturna je da prenese poruku, očuva tradiciju i na kraju usmjeri mladu energiju ka konstruktivnim rješenjima. Zato, ovu oporbu treba shvatiti kao mijenjanje vlastitog života, mijenjanje navika i usmjeravanje na ono što služi u životu. Treba odbaciti (Mars) sve nekonstruktivne veze iz života, bez ikakve grižnje savjesti (Saturn).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK