Magija

Druga strana Venere …. Potreba za uživanjem postaje ovisnost! (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astrološka Venera pokazuje i svoju mračnu stranu. U tim trenucima ona simbolizira manipuliranje tuđim osjećajima zbog ostvarivanja koristi. Potreba za uživanjem postaje ovisnost koja život čini površnim i ispraznim. Spontanost izražavanja osjećanja prelazi u infantilnost, a usmjerenost na lijepo pretvara se u opterećujući snobizam. Kad je neuravnotežena, Venera izražava pohlepu preko potrebe za gomilanjem vrijednosti. U tim trenucima ljubav se doživljava kao posjedovanje druge osobe, što na kraju rezultira patološkom ljubomorom. Treba li napomenuti da je Vulkan, ružni Venerin suprug, bio izrazito ljubomoran i stalno je nastojao je uhvatiti na dijelu s nekim od ljubavnika?

Venerina patologija izražava se ovisno o zodijačkog znaka u kojem se nalazi ta planeta. Nalazi li se u Ovnu, donijet će pretjeranu sebičnost i sklonost agresivnom ponašanju. S druge strane, Venera u Biku pokazuje pretjeranu lijenost i okrenutost samo materijalnim vrijednostima. Planeta ljubavi u znaku Blizanaca, kada je neuravnotežena, izaziva površne emocije i sklonost nevjeri.

Kada se nalazi u Raku, Venera prakticira emocionalno ucjenjivanje i ulaz u neravnopravne veze. U znaku Lava potaknut će pretjeranu potrebu za privlačenjem pažnje koja s vremenom može prijeći u maltretiranje partnera. Venera u Djevici donijet će kompleks manje vrijednosti i istodobno neprestano kritiziranje tuđih nedostataka. Znak Vage u kombinaciji s tom planetom izaziva gubljenje identiteta i pretjeranu ovisnost od partnera. Venera u Škorpionu može donijeti sklonost manipuliranju i pretjeranu ovisnost o seksu.

Kad se nalazi u Strijelcu, donijet će teškoće pri zadržavanju u jednoj vezi i potrebu za stvaranjem nekoliko paralelnih ljubavnih odnosa. Venerina mračna strana u Jarcu iskazuje se hladnim iskorištavanjem ljubavnih veza za osobnu društvenu promociju. U Vodenjaku donosi probleme pri ostvarivanju bliskih odnosa, a ponekad i neuobičajene seksualne sklonosti. Preko znaka Ribe Venera može donijeti razočaranja zbog odabira pogrešnih partnera i sklonost identifikacije s ulogom žrtve.

Već u staroj Grčkoj pri slavljenju tamošnje boginje ljubavi Afrodite raspoznavala su se dva osnovna načina njenog izražavanja – zemaljski i nebeski. Zemaljska Afrodita bila je usmjerena zadovoljavanju čulnih užitaka, dok je nebeska označavala takozvanu platonsku ljubav.

Spomenuta dvojnost i sada je prisutna u astrologiji preko Venerinog vladanja znakovima Bika i Vage. Zemljani znak Bika u tom kontekstu Veneru bi prikazao kao boginju tjelesne ljepote i ljubavi, dok bi zračni znak Vage predstavljao Venerinu nebesku dimenziju. Ova sjajna planeta na taj način postaje simbolička spona između neba i zemlje, a ljude preko ljubavi uzdiže na razinu bogova.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK