Magija

Emotivne potrebe i horoskop-Ovan žudi za akcijom, Lav za pažnjom

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Od emotivnih potreba zemljanim znakovima je najbitnija sigurnost, vodeni žude za ljubavlju i prihvaćanjem. Vatrene pokreće želja za isticanjem, a zračne izazovi …

Ovnu je najveća emocionalna potreba kretanje i izazov

Pripadnicima ovog vatrenog znaka aktivnost je potrebna poput zraka. Kroz kretanje i akciju oni se izražavaju, a izazovi su u njihovom svijetu uvijek dobrodošli. Ako nisu prvi u nečemu za što se trude, osjećaju se poraženo i frustrirano. Na emocionalnoj razini, nisu uvijek najzreliji pa se njihovi osjećaji ponekad mijenjaju ovisno o dana i sata. Ne podnose ako im se drugi petljaju u njihove stvari pa su generalno nestrpljivi.

Biku treba sigurnost, a ne lijepe riječi

Pripadnici ovog zemljanog znaka najviše su usredotočeni na materijalni svijet, stoga nisu skloni mentalnim igricama već izravnim i iskrenim odnosima. Njihova je najveća emocionalna potreba sigurnost, pa cijene stabilne i pouzdane ljude. Vole rutinu i ne vole ono što im kvari unaprijed postavljene planove, a od tople riječi i zagrljaja će više cijeniti konkretna djela.

Blizancima je dosadno ako se dvije stvari ne događaju istovremeno

Za pripadnike ovog znaka je tipično da se teško snalaze sa svojim emocijama, pa puno vremena posvećuju njihovoj analizi. Budući da su nepromjenjivi znak Zodijaka, njihov nestabilan temperament najbolje funkcionira ako se oko njih stalno nešto događa. Za razliku od Bikova, rutina će Blizance potpuno izbaciti iz takta, au odnosima traže nešto što će iznova buditi njihovo zanimanje.

Rak se osjeća dobro kada se brine o nekome

Ovaj horoskopski znak se često spominje kao najemocionalniji, a njegove pripadnike je lako povrijediti pri čemu neće znati niti će moći sakriti svoje osjećaje. Vole dodire, komplimente i pohvale, a najbolje se osjećaju u ispunjenim ljubavnim i obiteljskim odnosima. Važno im je da imaju nekoga o kome će se brinuti, jer žude za bliskošću.

Lavu je bitno da svijetu predstavi sebe

Pripadnicima ovog vatrenog znaka potrebne su aktivnosti u kojima će se dokazati i privući tuđu pažnju na sebe. U pogledu emocija, često pretjeruju s njihovim izražavanjem, a da bi bili sretni potrebno im je puno zabave. Velikodušni postaju ako osjećaju da ih drugi cijene, a najbolji osjećaj u bliskim odnosima je taj da su nezamjenjivi.

Djevicama zadovoljstvo dolazi u paketu s dostignućima

Pripadnici ovog znaka su veliki radnici koji vole ugađaju drugima, a najzadovoljniji su ako je njihova okolina svjesna njihove vrijednosti. Uvijek im je potrebno nešto o čemu će razmišljati i analizirati, jer će im inače postati nesnosno dosadno. Ne vole pretjerano pokazivanje emocija, pa će svoje suze i sreću skrivati ​​pred drugima. Žude za tim da se osjećaju korisno.

Vagi su potrebni drugi i prezire samoću

Pripadnici ovog znaka su jako društveno nastrojeni, a kako se često ne osjećaju ugodno sami sa sobom, u vječnoj su potrazi za publikom. Da se ne bi dosađivali, preokupiraće se poslom, pojačati glazbu na najjače ili će telefonirati. U odnosima žele nekoga tko ih sluša i savjetuje, a cijene timski rad te zajedničke analize poslovnih i privatnih stvari.

Škorpionu su potrebne stvari i odnosi u kojima će ispoljiti svoju strast

Pripadnici ovog vodenog znaka se opisuju kao rezervirani i tajanstveni, a to je njihov najbolji način nošenja s emocijama. Oni ne podnose prosječan život te ne žele da se uklope u masu, pa su u vječnoj potrazi za odnosima, hobijima i stvarima s kojima će realizirati svoju veliku unutarnju energiju. Sa svima, koje puste dovoljno blizu sebi da ih upoznaju, se intenzivno povežu, pa ih i teško puštaju iz svog života.

Izlasci, hobiji i druženja za Strijelce su nužnost

Kao i Ovnovima, pripadnicima ovog znaka za osjećaj zadovoljstva potrebne su aktivnosti i izazovi. Bilo da se educiraju ili ispunjavaju svoje fizičke potrebe, Strijelcima je to potrebno da bi se riješili viška emocionalne energije u sebi. Kako su ponekad pretjerano samouvjereni, u bliskim im je odnosima potreban netko tko će ih prizemljiti. Iako im je lijepo kod kuće, njima je vani uvijek ljepše.

Jarcu je najvažnije poštovanje i uvažavanje drugih

Pripadnicima ovog znaka urođena je potreba za kontrolom, kao i važnim ulogama u privatnim i poslovnim odnosima. Često se kaže da su Jarčevi najmanje emocionalan znak horoskopa, a uzrok tome je što se oni ograničavaju u njihovom proživljavanju i analizi. Dobro se osjećaju ako ih drugi uvažavaju i cijene, ali se i pridržavaju njihovih pravila.

Vodenjak se najbolje osjeća ako nešto stvara

Vodenjaci su borci za jednakost, ali nije im cilj da privlače veliku pažnju drugih na sebe. Imaju izgrađena uvjerenja koja rijetko mijenjaju, a zbog toga često nedostaje dubine u njihovim emocijama. Potrebno im je da se bave raznolikim stvarima i nešto stvaraju, a gušće ih pretjerani razgovori o osjećajima. U emocionalnim vezama su im potrebni ljudi koji nisu pretjerano zahtjevni.

Ribe žude za tim da ih okolina razumije

Pripadnici ovog znaka najsenzualniji su znak Zodijaka. Izuzetno su osjetljivi na vanjske podražaje, a žude za odobravanjem, razumijevanjem i ljubavlju. Osjećaju se najbolje ako imaju svoj cilj te rade na njegovom ostvarenju, a za to im je potrebna sigurnost i podrška. Kako nisu površni, za bliske odnose trebaju birati ljude koji nisu previše emocionalno kruti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK