Evo kakve žene ne podnosi njegov horoskopski znak

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki muškarac ima ideal žene koja ga privlači, a također postoje i osobine koje ga odbijaju. Horoskop nam otkriva kakve žene odbijaju muškarce prema horoskopskom znaku.

OVAN

Ovan izbjegava ženu koja želi promijeniti njegove navike, njegov način razmišljanja i djelovanja! Dakle, ako ste počeli izlaziti i preuzeli inicijativu da ga polako nagovor mijenjati svoje navike, on će vas definitivno izbjegavati. Ovan će nastaviti svoj brzi život u ritmu omiljene glazbe! Imajte na umu da muškarac Ovan želi nametnuti granice, pravila i ograničenja. Ili ćete ga prihvatili takvog kakav je ili je bolje da odmah krenete u potragu za nekim drugim.

BIK

Ne postoji način na koji se Bik može slagati sa ženom koja je nestabilna i površna. Bik mrzi žene koje mijenjaju odluke i ideje ili su često neraspoložene. Ni u kom slučaju ne vole žene koje su nervozne, razdražljive ili s jakim reakcijama! Ako stalno mijenjate svoje mišljenje i djelujete prilično impulzivno, stvarate osjećaj da još uvijek niste našli muškarca kakvog želite, a onda će se Bik veoma teško emotivno otvoriti i uložiti svoje vrijeme u nešto trajno i stabilno!

BLIZANAC

Žena koja misli sve vrijeme o svojoj majci ili obitelji i djeci i želi ostati kod kuće ne odgovara ukusu Blizanaca! Čak i ako ima interes prema ženi koja ima ove karakteristike, on će se brzo osjećati pritisnut i vrlo brzo gubi interes, erotiku i strast! Osim toga, on ne može trajati dugo sa ženom koja ima tabue i stereotipe! Muškarac Blizanac želi biti s neovisnom, liberalnom ženskom osobom, s modernim shvaćanjima.

RAK

Muškarca rođenog u znaku Rak odbijaju žene koje su dinamične, neovisne, koje čvrsto stoje na nogama i stavljaju prioritet na posao i napredak u karijeri. Štoviše, ne voli kada žena izgubi svoju ženstvenost, kad razgovara ružnim izrazima, kada je njezina haljina prilično sportska ili previše ekscentrična! Ne zaboravite da je Rak tradicionalan čovjek, više voli “mace” žene, dok će ga žene “tigrovi” uplašiti i sigurno će nestati.

LAV

Lav izbjegava žene koje govore o svojoj bivšoj vezi, ili izgledaju kao da su i dalje zaglavljene sa svojim bivšim – PARTNEROM! Štoviše, ne voli žene koje ne vode računa o svom izgledu. Ako žena pored njega nije seksi, osjećat će se odbijenim! Još jedna stvar koja ga može “ohladi” odmah je kada žena postane neprijateljski raspoložena prema njemu! Ukoliko kažete: “Donosim više novca u kuće nego ti.”, Lav će nestati iz vašeg života.

DJEVICA

Djevica muškarac se ne slaže sa ženom koja je površna i koja nije obrazovana ili koja samo brine o zabavi. Muškarca Djevicu odbijaju žene koje stalno pričaju o svom izgledu i misle o izlascima, piću, klubovima, zabavama … Smatra da sa takvom ženom nema ništa zajedničko. Žena koja će ga uzbuditi, mora prvo uzbudi njegov um.

VAGA

Vaga muškarac je generalno opušten. Ukoliko mu se sviđa vaš izgled napraviće kompromis. Međutim, on ima svoj osobni ukus. Njega odbijaju žene koje nemaju svoj stil i svoju posebnu osobnost. Štoviše, izgubit svoj interes ako je žena sve vrijeme tmurna i sasvim zatvorena u sebe. Ne zaboravite da ovaj muškarac želi odlučnu, dinamičnu ženu koja će biti senzualna i puna života.

ŠKORPION

Misteriozni čovjek zodijaka, Škorpion, je muškarac s neobičnim ukusom! Njega odbijaju žene koje slijede taktiku da ga osvoje i zadrže pored sebe. Ako, primjerice, ne podignete slušalicu zato što pratite taktiku, njega će to ohladiti. Osim toga, postaje emocionalno uznemiren i ne voli kad je žena prilično radoznala i želi znati i nauči sve. Postoje osobne stvari, posebni trenuci i tajne koje ne želi otkrivati ​​i ne voli kada žena gura svoj nos svuda!

STRIJELAC

Koliko god da je zaljubljen, Strijelac će vrlo brzo izgubiti interes ako sazna da je žena prilično ljubomorna. Dakle, on izbjegava žene koje su zahtjevne i prave ljubomorne scene. Također ne podnosi žene koje ga tjeraju da prekine svoja prijateljstva. Strlac ne voli da ga “guše” – njemu je potrebna sloboda. Prema tome, ne može održati vezu sa ženom koja je posesivna i ima prevelike zahtjeve.

JARAC

Jarac se zaljubljuje teško i ocjenjuje žene kroz osobne ispitivanja prije nego što odluči ući u vezu s njom. Istina je da će izbjeći bilo koju vrstu kontakta sa ženom koja voli trača, koja se ponaša dramatično i također ako je nestalna, rasipnik i neuravnotežena! Ukoliko pričate o svom osobnom životu pred njegovim prijateljima, ako loše reagirate, ako ćete koketirati s drugima, trošite novac nesmotreno, a posebno ako ne pokušate unijeti ravnotežu u vaš život, on će pobjeći od vas što brže moguće!

VODENJAK

Čak i najljepša djevojka na svijetu neće zadržati Vodenjaka ukoliko je prgava i ako je vjenčanje njezin glavni interes! Sigurno je da će izbjeći ženu koja će tražiti njegov mobitel, koja želi upoznati njegove roditelje i koja stalno govori o svadbi i djeci.

Osim toga, Vodenjaka odbijaju stidljive, plašljive žene, koje se plaše da preuzmu rizik i djeluju spontano!

RIBE

Muškarca rođenog u horoskopskom znaku Ribe odbijaju žene koje se oblače uglavnom sportski, koje su stalno u trapericama i koje nisu senzualne i ženstvene. Pored toga, njega odbijaju žene koje imaju slab rječnik, psuju i viču dok govore i žene koje su sve vrijeme pune energije. On će izbjeći ženu koja djeluje kao da zna sve ili koja je površna i ne prati emocije i instinkte!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €