FENG ŠUI: Uredite interijer svog doma tako da vam donese bogatstvo-Sposobnost postizanja uspjeha i stvaranja bogatstva leži u Feng shui metodama ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki ljudi bogatstvo naslijede rođenjem, a neki moraju ga steknu teškim radom i strateškim planiranjem. Jedni preko noći postignu velik uspjeh, dok drugi u trenutku sve izgube. Sposobnost postizanja uspjeha i stvaranja bogatstva leži u Feng shui metodama.

Ako želimo da nas okolina u kojoj živimo podržava, odnosno da naš ured, lokal ili radnja uspješno radi, najprije treba provjeriti ulazi li uopće energija (ki) u naš prostor. Povoljan / pozitivan ki dovodi povoljne, odnosno pozitivne događaje i ljude, a sa njima i novac.

Ulazna vrata zgrade, kuće, stana, lokala ili trgovine su kao usta kroz koja energija ulazi. Ako su preuska s obzirom na veličinu građevine, energija ne može ući, a ako su prevelika, energija se previše raspršuje.

Važno je i da se vrata jednostavno otvaraju i zatvaraju kako ne bi kočila razvoj. Osim toga, preblizu ulaza ne bi smjelo biti prepreka, poput drveta ili stupa, koje onemogućuju ulazak energije. Prostor ispred vrata treba biti prazan i čist, kako bi se energija mogla skupiti i ući u prostor.

Također, važno je da s druge strane vrata ima dovoljno praznog i svijetlog prostora kako bi se energija koja je ušla mogla zadržati i rasporediti po prostoru. To je prvi korak u postizanju dobrog energetskog protoka.

Kao aktivatori za stjecanje novca mogu se koristiti boje, biljke i simboli. Zelena, plava, crna, kao i kombinacija zelene i plave boje idealne su za aktiviranje materijalne energije. Pozitivnu energiju će u sektor novca (jugoistok) navodno donijeti bilje i cvijeće, ali budite pažljivi pri njihovom odabiru, jer kaktusi i bilje sa šiljastim listovima nisu pogodni.

Moćno sredstvo za privlačenje bogatstva, iako često nauštrb estetike, jesu sobne fontane. Vodene elemente najbolje je držati u sektoru novca, jugoistoku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €