Magija

Godišnji horoskop 2023. JARAC-Neophodno je da pravilno ispititate vanjske informacija!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pogledajte narednu godinu – Pregledatećete svoje ciljeve u životu i obrazac strategija kako ih ostvarite. Tijekom 2023. godine ćete precizno definirati svoje ciljeve i razmisliti o vašim mogućnostima. Vi ćete naučiti nove vještine u skladu s vašim potrebama, i udaljice od sebe sve nepotrebne stvari. Neophodno je da pravilno ispititate vanjske informacija. Trebalo bi biti spremni i prekinuti prijateljstva koji su prepreka na putu vašeg napredka. Ne bi trebalo da vas zakoči prethodni emocionalni teret i osjećajte se slobodno da se izrazite. Planeta Jupiter će vam pomoći sa dosta resursa i neće biti nikakvih prepreka za vaš napredak u životu kada odlučite koje su vaši ciljevi. 2023 će biti mnogo mirnija godina u odnosu na prethodnu godinu za Jarce. Ovo stanje mira i smirenosti je upravo ono što vam je potrebno srediti svoje misli, pripremiti teren i da posijete sjeme pozitivnih misli koje će za manje od dvije godine pokazati vam put do uspjeha. Ali to ne znači da će vam 2023. nedostajati snage i akcije! Prolazeći kroz Jarca već neko vrijeme, Pluton će nastaviti vas hrani s ambicijom i hrabrim ciljevima i on će vas uvjeriti da se više fokusirate na dizajniranju neke solidne strategija koja ćee vam pomoći da izgradite karijeru koju želite. Vaše emocije će ostati jednako intenzivne i vaš stav ima tendenciju biti radikalan, tu i tamo.
Možda ćete proći kroz neke sumnjive momente u vezi s vašim obiteljskim životom. Sve ovo napetosti koje ćete iskusiti povezane su s rastućom potrebom za promjenama i učinit ćete sve što je potrebno pronaći način koji će vas odvesti na površinu, čak i ako ovaj put može biti težak i sa osjećajem straha. Ali sigurno ćete uspjeti, jer ste uspjeli uspješno prebrodite godinu koja je tek okončana i koja je bil mnogo više stresna. Ova 2023. će biti u znaku razvoja, to će biti godina u kojoj ćete morati se mobilizira kako bi uspjeli promijeniti sve to treba promijeniti u vašem životu i da bi postali otvoreniji za nove mogućnosti razvoja koji će se sigurno pojaviti. Prvi dio godine, točnije do kolovoza 2023., će biti vrlo financijski velikodušan vaši trenutni prihodi će se povećati, a doći će i do korisnih investicija. Druga polovica 2023. godine biće korisna za vas na jedan općenitiji način i to će otvoriti široke horizonte za vas i za vaš psihički razvoj, iz kulturne i duhovne točke gledišta.
Godina 2023. obećava da će biti poticajna kada su u pitanju ljubavne veze. Stvari će se kretati brzo i bez vašeg truda od početka godine. Morate pratiti događaje i bit ćete sretni. Bit će dosta mogućnosti za formiranje veze tijekom cijele godine. Dok lipnja 2023. pa nadalje ćete formirati ozbiljne i predane ljubavne veze. Ovo je također dobro vrijeme da planirate prinovu. Probajte savjete Feng Shui-a u vezi ljubavi.
Morate se koncentrira na emocionalnu stabilnost i skladan odnos s vašim kolegama i pretpostavljenima u svojoj profesiji ove godine. Možete uložiti svoj zahtjev za viši položaj ili za dobivanje izazovnijeg posla u uredu. Manje iritacije u poslovanju koje su izazvane od drugi treba zanemariti, a trebalo bi da pokušate održite staloženost dok se suočavate sa zaprekama na putu vašeg napredka. Trebate biti sigurni i biti svjesni svojih odgovornosti.
Morate napravite financijske strategije za investicije i štednju od svibnja do listopada. Izmjene plana u vezi novca ako je potrebno treba uraditi tijekom ovog razdoblja. Morate razradite jasne monetarne strategije u mirnom stanju uma i vaš emocije ne bi trebalo ometati vaše mišljenje. Obitelj će pružati potporu vašim naporima zaraditi novac.
Vaša vitalnost će biti odlična u ranom dijelu 2023. godine, ali vaša preokupacija poslom i profesijom će zahtijevati dosta energije i emotivnih napora. Od travnja pa nadalje, treba da se usredotočite na opuštanje što je više moguće. Pravilna prehrana i kreativno ispoljavanje će vam pomoći da obnovite svoju izdržljivost.
Vaša obitelj će biti izvor sreće i obiteljsko okruženje će biti umirujuće i uživat ćete u njemu.
U svijetu Jarca neovisnost je ključna riječ. Vi znate što želite i imate malo strpljenja čekati da vam netko drugi dozvoli da to i dobijete. Ova godina će vam dozvoliti kraći odmor od borbe, možda ćete osjećati društveni pritisak zbog želje da provedete kvalitetno vrijeme sa samim sobom, pa se zato potrudite da izbalansirate obveze. Uživajte u vremenu koje ste odvojili za sebe, ali uživajte iu druženju s drugima, jer ćete samo tako stvoriti pozitivnu atmosferu i mir.
Bit ćete spremni podijeliti svoje tajne, svoju energiju i uspjeh. Samo budite oprezni. Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svjesni onih koji pokušavaju ukrasti plodove vašeg truda. Naravno, ne treba previše brinuti, jer svi znaju da ste vi onaj koji pokreće stvari.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM