Magija

Godišnji horoskop ili solarni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Solarni horoskop je najbolji način da saznate šta Vas očekuje u narednoj godini. Natalni horoskop je horoskop naših naslijeđenih ali i duhovnih potencijala. Opis i definicija kako se razvija naš život, u kojem smjeru iu kojim ciklusima vremena razvijamo naše potencijale – dobivamo preko prognostičkih tehnika koje astrologija koristi. To znači da astrologijom možemo pratiti životnu energiju i da je odredimo na tri razine is tovremeno, baš kao što smo i svi satkani od tri stvari istovremeno – uma, duha i tijela, ili emocija, intelekta i fizičkog dijela. Zato je moguće napraviti godišnje prognoze za ljubav, posao i zdravlje. Ali i izraditi godišnji horoskop ili solarni horoskop. Solarni horoskop se pravi trenutak kad osoba slavi svoj rođendan. Krugove vremena je ono što astrologija prati, pa jednogodišnji ciklus Sunca oko Zemlje, tj. razdoblje od rođendana do rođendana kad Sunce dođe na isto mjesto gdje se nalazilo na dan nečijeg rođenja se zove solarni povratak. Taj trenutak za osobu je bitan, naročito ukoliko je osoba rođena u vodenom znaku ali je bitno tjedna godišnje prognoze uvijek i pogledati i taj horoskop za sve zodijačke znakove.Ova tehnika je vrlo popularna jer daje jednogodišnju sliku životnih dešavanja. Zajedno s drugim jednogodišnjim prognozama (progresije, tranziti) može dobiti cjelovita slika budućih događaja i najboljih vremenskih razdoblja za bilo koju životnu oblast.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK