Magija

Gorski kristal-Eliksir gorskog kristala služi za brzo obnavljanje tjelesne snage!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Set za energetsko čišćenje i energetsko punjenje kristala (gorski kristal). Gorski kristal, Kvarz, je najmoćniji iscjeljujući kamen svih namjena. Pogodan je za liječenje rana iz traumatičnog djetinjstva i podizanju samopoštovanja. Ovaj kristal vam neće dozvoliti da tugujete u samosažaljevanju oko onoga što ne možete promijeniti. Povećava energiju. Gorski kristal pojačava energiju svih ostalih kristala. Ima sposobnost da predaje i prima energiju, čisti auru i simbolizira dobrobit cijelog bića. Savršen je za fokusiranje afirmacija i molitvi.
Stimulira psihičku percepciju, uči svaku osobu na njenom vlastitom razini i vlastitom brzinom.Vraća izgubljena sjećanja, rješava probleme, odvraća negativnosti, ponovo otkriva naše sposobnosti za koje smo mislili da su izgubljene, povećava naše nadčulnom sposobnosti. Gorski kristal je vrhunski isceljitelj. Koristi se u svim stanjima od stimulacije imunološkog sustava i prevencije do najtežih oboljenja. On odlično čisti krvne sudove, olakšava rad srca, sprečava infarkt, dovodi kisik u mozak, stabilizira krvni tlak. Gorski kristal se čisti pod mlazom mlake vode 2-5 minuta. Puni se na suncu od 1 do 2 sata.
Eliksir gorskog kristala služi za brzo obnavljanje tjelesne snage. Tvrdi se da kristal kvarca ako se tijekom dana nosi uz sebe pojačava koncentraciju. Prozirni kvarc je univerzalan kamen za energetsko čišćenje svih razina, od fizičkog prostora u kojem boravimo, preko našeg fizičkog tijela, svih organa, do emotivnog i mentalnog razine. Otklanja blokade, pretvara negativnu energiju u pozitivnu, jača cijeli organizam.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK