Gubitak u uspravnom položaju-Tarot karta za 03.marta

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira gubitak razne vrste, gubitak- materijalnih vrijednosti- imanja, kuće, novca, gubitak pozicije na poslu, ugleda, gubitak ljubavi, partnera ili drage osobe, osjećaj gubitka i promašaja, neispunjenosti,
neopreznost, nemar, propust, tjeskobu, razočaranje, osramoćenost, težinu, umanjenje, kockarske i ostale dugove, napuštenost, propuštenu ili prokockana priliku ili povjerenje, prevelik rizik, razočaranje, tjeskobu. Ova karta je opomena da danas pazite što radite jer je moguć gubitak, ne ulazite u rizične situacije bilo koje vrste- poslovne, financijske, ljubavne ili zdravstvene. Trebate se paziti i osoba na koje sumnjate da bi Vam mogle prouzročiti nekakav gubitak npr. klonite se osoba koje od Vas traže novac, nagovaraju Vas na neki biznis, nagovaraju Vas da se upustite u neki rizičan pothvat koji može biti poslovne ali i ljubavne prirode. Danas nije dobar dan za poduzimanje velikih i brzopletih pothvata, ne počinjite ništa novo- ulazak u vezu, posao, novi način prehrane. Pripazite se da ne radite nepotrebne troškove ni u kom pogledu. Izbjegavajte danas kockarske igre, kladionice, igre za zabavu. Klonite se nemorala, požude, poroka, gubljenja vremena na nebitne stvari ali i na sumnjive ljude koji mogu biti prevaranti, korumpirane osobe, kriminalci. Pazite se vlastite lijenosti, porješavajte obveze koje danas imate jer ako ih pospremite mogle bi se zakomplicirati. Što se tiče financija mogući su izvanredni troškovi, pripazite se neplaćenih računa, dugova- porješavajte sva zaduženja. Nije dobar dan za ulaganja u bilo što- kupnju nekretnine, zemlje, auta, skupocjenih stvari jer bi se vrlo brzo moglo pokazati da nešto nije onako kako se na prvi pogled činilo. Duhovno-emotivno energetski smo danas u padu pa se posvetimo sebi ali i partneru jer bi se lako odnos mogao zakomplicirati, partner bi Vas mogao optužiti da mu ne posvećujete dovoljno pažnje ili ne provodite dovoljno vremena zajedno. Ako ste slobodni moguće da Vas prati prošlost, još niste riješili sa sobom neke dileme, moguće da još patite za bivšim partnerom ili Vi sami niste odlučili što je to što zapravo tražite od odnosa i kakvog partnera tražite. U nekim slučajevima ova karta govori da Vam se drugi ljudi žele miješati u Vašu emotivnu vezu / brak tako da ne dopustite da netko drugi zadire u Vašu intimu, Distancirajte se od takvih osoba, ignorirajte ih! Pripazite se da Vas strast prema novcu ne odvede u nemoral- slabost volje je pojačana. U nekim slučajevima ova karta govori da se morate ozbiljno zamisliti nad sobom jer očito niste svjesni u kojoj mjeri radite pogrešne poteze ili ste toliko navikli gubitnikom da se i ne trudite da iz te situacije izađete, što god bilo u pitanju što prije potražite stručnu pomoć to bolje za Vas! Što se zdravlja tiče karta označava iznenadnu slabost, pad koncentracije ili intelektualne procjene ali to će biti kratkotrajno, samo u rjetkim slučajevima moguća je prehlada i gripa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €