Magija

Hiron po astrološkim poljima i znacima (Tranzit: Venera-Hiron)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ono što se zna o Hiron je da u natalnoj karti predstavlja točku u kojoj smo najranjiviji, ali isto tako i mogućnost da se transformiramo. Simbolično, Hiron je učitelj, liječnik, mudar čovjek, astrolog, mentor koji je sposoban životna iskustva okrene u svoju korist i iz njih nešto nauči. Mitološki, predstavlja kentaura koji je rođen besmrtan, ali kako je pogođen strijelom u nogu u borbi sa Heraklom, trebalo je da trpi bolove dokle god je živ. Kako više nije mogao trpjeti bol, zamolio je bogove da mu dozvole da umre umjesto Prometeja. Hiron zato predstavlja mnogo toga, može predstavljati ranu koju pokušavamo izliječiti, ali i mjesto vječitog bola i nelagode. Prema Hironovom primjeru vidimo zapravo da sva besmrtnost ovog svijeta ne može mjeriti s trenutkom mira koji se dobiva smrću, točnije oslobađanjem od bola. Hiron je zato i vid otpuštanja i dopuštanja da se stvari dese same od sebe, pogotove one kojih se tako grčevito držimo … Ono što je interesantno je da je Hiron mogao liječi druge, ali nije mogao samog sebe.

Tamo gdje se Hiron nalazi u natalnoj karti, označava mjesto gdje smo ranjeni, gdje nam nešto nedostaje, ali i gdje imamo najveću moć da pomognemo drugima. Međutim, kako nijedan čovjek ne može voli dok ne zavoli samog sebe, jer iz ljubavi proizilazi davanje, razumijevanje, empatija, boravak Hirona po znacima predstavlja u stvari različite razine nedostatka ljubavi. Polja u kojima Hiron boravi će se onda odnositi na područja života u kojima smo nesigurni, ranjivi i otuđeni od sebe. I dokle god se budemo inkarnirali, Hiron će mijenjati znak i polje u natalnoj karti, jer cjelina kojoj teži pojedinac nastaje samo onda kada duša iskusi dijelove te cjeline točnije svako polje i svaki znak natalnog horoskopa ponaosob.

Kao u ovom primjeru, a zatim primijetite u kom polju i kom znaku se nalazi Hiron. U Vašoj natalnoj karti može nalaziti na drugom mjestu iu drugom znaku s drugačijim aspektima.

Da biste otrpilike dobili uvid u značenje Hirona u natalnoj karti trebalo bi da ispratite interpretaciju Hirona po znacima i poljima. Naravno, njegova interpretacija je mnogo složenija kada se radi u odnosu na natalnu kartu pojedinca. S tim u vezi, sljedeća tumačenja shvatite općenito i kao uvod u značenje Hirona.

Hiron po astrološkim poljima

Hiron u prvom polju natalnog horoskopa će se odnositi na krize identiteta. Govori o počecima života same osobe, o ranama koje je doživjela u tom razdoblju. To je karizma koja dolazi iz bola. Osoba sa ovom pozicijom može biti vrlo sugestivna na druge. Osobnost zato može biti iskorištena kao manipulacija, a ne kao pomoć drugima, sve zavisi od svijesti osobe.

Hiron u drugom polju se odnosi na krizu vrijednosti i samopouzdanja. Osoba nije sigurna u što da vjeruje. Ona sa ovom pozicijom uči kako izgraditi samopouzdanje i samopoštovanje. Ovo se odnosi i na izbore i odluke koje donosi. Treba naučiti vrednuje svoje mišljenje i talente.

Hiron u trećem polju se odnosi na liječenje samog sebe koje dolazi preko komunikacije, putovanja, kontakta s braćom ili sestrama. Osoba sebe otkriva kroz učenje, pisanje, male svakodnevne stvari, ali istovremeno ovdje doživljava i probleme. Teško joj je da višu svijest poveže sa svakodnevnim životom. Često će njezine priče djelovati za okolinu vrlo zrelo i praktično, a da su na svakodnevnoj razini potpuno neupotrebljive.

Hiron u četvrtom polju znači da osoba otkriva svoju unutarnju snagu kroz obitelj i svoje porijeklo. Osoba može imati strahove da nije dovoljno voljena, da nikada neće imati svoju obitelj. Da bi osoba otkrila tko je, mora najprije da upozna svoju obiteljsku prošlost i oprosti svojim roditeljima ono što im zamjera.

Hiron u petom polju se odnosi na otkrivanje unutarnje snage kroz kreativnost i talente, kroz podučavanje drugih, ljubav prema djeci. Krize ovog polja se odnose na probleme s ispoljavanjem vlastite seksualnosti koja se može pomicati u ektrema, ili je ima ili je nema uopće. Osoba treba naučiti kako da ispoljava svoj unutarnji potencijal tako što će se više baviti sobom i kvalitetnije ispunjavati svoje slobodno vrijeme. Hiron u petom polju može dati sportske liječnike.

Hiron u šestom polju je zainteresiran ze liječenje i pronalaženje alternativnih rješenja i lijekova koji će pomoći drugima. Ove osobe mogu intuitivno naslutiti na koji način treba da se liječe i isto tako pomažu i sebi i ljudima u svojoj okolini. Međutim, mogu biti previše opterećeni čišćenjem, bolestima, prehranom … Hipohondrija.

Hiron u sedmom polju sebe i svoju iscjeliteljsku moć upoznaje kroz veze i kolektivno nesvjesno, ne bi trebala dozvoliti da ga vlastiti ego sputava se povezati s drugima. Ove osobe često zaboravljaju da smo u suštini svi povezani i da jedino što nas razdvaja od drugih je svijest o vlastitom tijelu, a kada je nefunkcionalno upotrebljena onda se zove egom. Osobe s ovim položajem su karizmatične i mogu utjecati na velike skupine ljudi.

Hiron u osmom polju ukazuje na strahove vezane za smrt, odvajanje od drugih ljudi, napuštanje, potrebu za kontrolom. Na nekom nesvjesnom nivou, Hiron u osmom polju može imati čisto karmički utjecaj, najviše u vezi s iskustvima iz prošlog života, a koji opet mogu imati veze s okultnim, naglom smrću, ubojstvima i slično. Razumijevanje karmičkih strahova ima za posljedicu transformaciju i samoiscjeljenje, te bolje razumijevanje tuđeg ponašanja i motiva što je oslobađa potrebe za kontrolom.

Hiron u devetom polju se odnosi na krizu vjere. Osoba može biti sumnjičava i nepovjerljiva prema različitim učenjima. Može se striktno držati jednog uvjerenja, nemajući razumijevanja za druge. Osoba u stvari sve vrijeme traga za istinom i nekim višim smislom, ali ne prihvaća mogućnost da svaki čovjek ima svoju istinu i svoju koncepciju Boga. Svoje stavove često pokušava nametnuti drugima. Ima sjajne filozofske uvide i može biti veliki učitelj i spiritualni vođa.

Hiron u desetom polju se odnosi na otkrivanje sebe kroz karijeru, napredovanje, slavu. Istovremeno osoba će u jednom dijelu svog života morati žrtvovati svoj status zbog nekoga, to obično može biti partner, netko iz obitelji. Osoba treba naučiti i izliječi potrebu biti najbolja i prihvaćena zbog onoga što je stvorila. Status se stječe kroz spremnost da ga se odreknemo kada nam više nije potreban.

Hiron u jedanaestom polju se odnosi na ispunjenja koja dolaze kroz prijatelje, organizacije, osobno zalaganje i volju, kao i pomaganje drugima, volontiranje i izražavanje osobne slobode. Osoba ima potrebu da učini nešto veliko za društvo u kojem živi, ​​ali često se događa da ne vidi na koji način bi mogla pomoći. Može se dogoditi i da su njezine želje izvan njezinih mogućnosti i zato svaka promjena šire sredine treba krenuti od promjene neposredne sredine, u ovom slučaju kroz aktivnosti volontiranja.

Hiron u dvanaestom polju se odnosi na žrtvovanje zbog drugih. Osoba ima naglašenu intuiciju i potrebu da kroz odricanje i duhovnost nađe mir i prenese ga drugima. Međutim, ove osobe mogu imati i vrlo osjetljiv živčani sustav, mogu biti skloni depresiji i teškim mislima. Ovim osobama je potreban netko tko će ih motivirati i usmjeriti u samorazvoju. Potrebno je razviti vjeru u vlastite sposobnosti i intuiciju. Mogu biti opterećene misticizmom i idejama do te mjere da zaborave da ideja treba služiti čovjeku, a ne da njime vlada.

Hiron po astrološkim znacima

Hiron u Ovnu se brzo regenerira, ali i brzo ranjava. To je osoba koja intuitivno prepoznaje što joj ne služi i kako može time da ovlada i da stvari riješi u svoju korist. Međutim, kao i svaki Ovan, ova osoba može odbijati pomoć drugih u iscjeljenju, pogotovo partnera. Moć izlječenja dolazi iz unutarnje snage, ali to ne znači da u potpunosti isključuje vanjsku.

Hiron u Biku je postojan, on se regenerira kroz vrijeme i ovozemaljske stvari. Regenerira se kroz uspostavu praktičnih vrijednosti u odnosu na okolinu, a najviše partnera. Obnova je spora, ali trajna i učinkovita. Podržan dobrim aspektima, osobe s Hiron u Biku pronalaze mir i iscjeljenje kroz prirodu i zdravu hranu.

Hiron u Blizancima se regenerira kroz kontakt s drugim ljudima, kroz razmjenu ideja, kroz pokret. Osoba svoju unutarnju snagu otkriva na ekspresivne i kreativne načine, po mogućnosti u kontaktu s grupom. Ova osoba može drugima pomoći kroz jaku logiku, zaključivanje, praktične savjete. Riječ je ta koja iscjeljuje kod pozicije Hirona u Blizancima.

Hiron u Raku predstavlja iscjeljenje koje je uvjetovano emocijama, psihom, podsviješću, unutarnjom potrebom za pripadanjem. Osoba je cijelog života u potrazi za obitelji, za identitetom kroz zajedništvo. Da bi osoba otkrila svoj identitet, mora osvijestiti i prihvatiti ranjivost koju često pokušava sakriti ne samo od sebe, već i od svoje obitelji.

Hiron u Lavu ima unutarnju potrebu da bude prihvaćen, voljen i cijenjen. Prirodno, ima želju da pomogne, ali i da vidi zahvalnost za takav čin. Mora naučiti kako čini nešto za drugu osobu bez motiva da će mu se vratiti istom mjerom. Osoba treba osloboditi očekivanja, a uvježbava zahvalnost i velikodušnost.

Hiron u Djevici najčešće doživljava krize na planu logike, radnih navika, reda i organizacije. Izlječenje dolazi kroz skromnost, prihvaćanje i vjeru u tuđe sposobnosti. Ova pozicija Hirona je često sumnjičava prema drugima i njihovoj sposobnosti da će stvari završiti do kraja. Moraju otkriti svoju poniznost i čistoću kroz otpuštanje kontrole i pretjerane brige za druge. Mogu biti sjajni liječnici i učitelji.

Hiron u Vagi se ispoljava kroz ljubavne veze, zajedništvo, obitelj i umjetnost. Ova osoba drugima može pomoći kroz savjetovanje, aktivno slušanje. Taktika i diplomacija joj daju prednost u kontaktima s ljudima. Vrlo lako može naslutiti tuđe namjere i pravovremeno odgovori na njih. Međutim, najveće krize koje bude doživljavala biće vezane za brak i strah od napuštanja partnera.

Hiron u Škorpionu se odnosi na krize identiteta, strasti i volje. Osoba se osjeća kao da nigdje ne pripada i da je nitko ne razumije. Da bi sebe izliječila mora najprije prihvatiti da je nesavršena, također treba naučiti kako da otpusti stvari i kako da se oslobodi straha da nikada neće imati dovoljno onoga što joj potrebno.

Hiron u Strijelcu se odnosi na izlječenje putem vitalnosti, svijesti, energije, povezivanja s višom sviješću. Ove osobe mogu imati problema s prihvaćanjem drugačijih stavova. Najveće krize će doživljavati u području obrazovanja, filozofije, zakona, jer će im biti teško prihvaćaju pravila koja nisu sami osmislili. Pravo oslobođenje dolazi od saznanja da poštivanje pravila ne znači nužno i vjeru u njih, već praktično funkcioniranje u danom vremenskom razdoblju.

Hiron u Jarcu liječi druge uspostavljajući organizaciju, red i normu. Često može biti rigidan, bez razumijevanja i konzervativan u odnosu na druge, ali iu odnosu na sebe, pa će u tim područjima najveće krize doživljavati. Dešavaće se da ljudi s ovom pozicijom budu opterećeni pravilima, previše pravila ih guši, a premalo čini nemotivirani i bez cilja. Vrlo su mudri i lako uče iz vlastitih pogrešaka. To znanje treba prenijeti i na druge.

Hiron u Vodenjaku donosi idealizam, ideju o boljem životu i ljubavi koja nadilazi pojedinca. Međutim, rana ovog Hirona je pasivnost, fanatizam, nemogućnost da se osoba odvoji od ideje i praktično je provede. Osoba otkriva svoju unutarnju snagu kroz zajedništvo i empatiju, ali i kroz neovisnost i slobodu. Mora naučiti kako prevladati svoju tvrdoglavost i često rezerviran stav prema ljudima koji žele uspostaviti dublji emocionalni kontakt.

Hiron u Ribama se odnosi na žrtvovanje vlastitih želja zarad višeg cilja. Ovdje je pojedinac svjestan da je samo jedan mali dio svemira i da je njegova moć, koliko god bila individualna, zapravo dio veće cjeline. Misticizam ove pozicije je vrlo naglašen, on liječi kroz poeziju, meditaciju, odricanje. Rane na koje ova pozicija upućuje su vezane za pretjeranu ovisnost od drugih, ulogu žrtve, zbunjenost i pretjeranu emotivnost.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK